Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

"Σφαγή" Μετεώρων στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣΤ


Αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα... ο διαιτητής, Βαγγέλης Γρατσάνης ο οποίος καταλόγησε το τραβηγμένο πέναλτι με το οποίο το Πετρωτό πέτυχε το νικητήριο γκολ ενώ τα 5 λεπτά των καθυστερήσεων που υπέδειξε ήταν λίγα.






Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Δ. Τεντολούρης, Καμπάσης και Καραΐσκος ενώ τα δυο γκολ των ηττημένων  οι Σάκης και Γ. Σκρέκας.




Επίσης τα Μετέωρα φωνάζουν για το πρώτο γκολ των νικητών καθώς θεωρούν ότι ο Τεντολούρης ήταν σε θέση οφσάιντ. Επίσης οι "κυανοκίτρινοι" ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Σκρέκα Α. στο 85΄.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας οι Καλαμπακιώτες αποχώρησαν απο την απονομή ενώ ο πρόεδρος των "κυανοκίτρινων" Γιάννης Μπουτίνας αφού πήρε το κύπελλο του φιναλίστ στα χέρια του το έδειξε στον Γρατσάνη και στην συνέχεια το παράτησε...

Ύστερα απο έναν συγκλονιστικό αγώνα που έγινε στο Στάδιο των Τρικάλων, το Πετρωτό νίκησε στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΤ τα Μετέωρα με 3-2 και κατέκτησε τον τίτλο έχοντας πια μπροστά του το ματς της 8ης Μαΐου στο Καρπενήσι για να ολoκληρώσει μια σεζόν πετυχημένη.

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου