Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ένσταση των Μετεώρων κατά του ορισμού του διαιτητή Γρατσάνη στον τελικό


Αίτηση ένστασης κατέθεσαν τα Μετέωρα κατά της απόφασης του διορισμού του Βαγγέλη Γρατσάνη για να διευθύνει τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στους Καλαμπακιώτες και το Πετρωτό.




    


Η διαιτησία του νεαρού ρέφερι ήταν κακή με αποκορύφωμα τον καταλογισμό ανύπαρκτου πέναλτι με το οποίο η Θύελλα πέτυχε το 3ο νικητήριο γκολ. Η ένσταση που κοινοποιείται στην ΕΠΣΤ, στην επιτροπή διαιτησίας και την ΕΠΟ αναφέρει :

«Με την παρούσα αίτηση ενίσταμαι για τον αγώνα ποδοσφαίρου ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΠΣΤ ΤΡΙΚΑΛΩΝ μεταξύ των ομάδων ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΩΤΟΥ – ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ και συγκεκριμένα για τον ¨παράνομο και καταχρηστικό ¨ διορισμό του διαιτητή κ. Γρατσάνη Ευάγγελου ,όταν ο ίδιος σε λιγότερο από 24 ώρες προσέφερε τις υπηρεσίες του (ως 4ος διαιτητής στον αγώνα football league Τύρναβος 2005 – Φωκικός (γήπεδο Τυρνάβου -27/04/2011 – 16.00΄) και παράλληλα ορίσθηκε ως 1ος διαιτητής του τελικού ΕΠΣΤ ,δηλαδή σε λιγότερο από 24 ώρες ήταν διορισμένος σε 2 αγώνες .
Με την ένσταση αυτή ζητώ την επανεξέταση του διορισμού του συγκεκριμένου διαιτητή και την λήψη αποφάσεων από τα αρμόδια όργανα.

Με τιμή
Για το ΔΣ του ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ
ΜΠΟΥΤΙΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου