Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Την Παρασκευή ο φάκελος του ΑΟ Τρίκαλα για την αδειοδότηση

- Δήλωση Βαγγέλη Πλεξίδα για την αδειοδότηση
- Το πρωί της Παρασκευής (29/04) θα συνεχιστεί η διαδικασία εξέτασης του φακέλου του ΟΦΗ, η οποία διακόπηκε την Πέμπτη (28/04).
- «Κόβεται» η Δόξα;







Στην παρακάτω δήλωση προχώρησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Πλεξίδας σχετικά με το θέμα της αδειοδότησης:

Πολύ γρήγορα τα αθλητικά site έσπευσαν να μιλήσουν για την αδειοδότηση του ΑΟ Τρίκαλα. Τονίζω ξανά πως η υπόθεση θα εξεταστεί αύριο στις 11:00 το πρωί και ας μη δείχνουν από σήμερα κάποιοι τι πραγματικά επιθυμούν. Ομάδες όπως ο ΑΟΤ και η Δόξα Δράμας για τις οποίες υπάρχουν αρνητικές πληροφορίες δεν είναι δυνατόν να μην έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Super League.

Οι επιθυμίες θα μείνουν απλά επιθυμίες και ας μην προσπαθούν ορισμένοι να αποπροσανατολίσουν την ομάδα γιατί τα επόμενα τρία παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμα και σημαντικά. Θα παρακαλέσω τον κόσμο και τους ποδοσφαιριστές, οι πρώτοι να μείνουν κοντά στον ΑΟΤ και οι δεύτεροι να μείνουν προσηλωμένοι στον ένα και μοναδικό στόχο που είναι αυτή τη στιγμή το 3 στα 3.

========================

Κέρδος χαρακτηρίζεται για τον ΟΦΗ η διακοπή της εξέτασης του φακέλου του από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ καθώς η Κρητική ΠΑΕ κερδίζει 24 ώρες έτσι ώστε να μπορέσει να έρθει σε συμβιβασμό με παίκτες και προπονητές που τους χρωστάει χρήματα, έτσι ώστε να υπογράψουν το σχετικό έγγραφο που πρέπει να υπάρχει στο φάκελο και να αδειοδοτηθεί η ομάδα.

Αυτό ζήτησε άλλωστε και η επιτροπή από τους τρεις εκπροσώπους του ΟΦΗ που βρέθηκαν στην ΕΠΟ. Την ομάδα του Ηρακλείου εκπροσώπησαν οι κ. Χρήστος Μιχαλόπουλος, Μανώλης Φωτάκης και Ντίνος Μανταδάκης, νομικοί σύμβουλοι της ΠΑΕ.

Η επιτροπή ζήτησε επιπλέον έγγραφα από τους Κρητικούς που θα πρέπει να τα προσκομίσουν το πρωί της Παρασκευής (29/04) στις 12:00 όταν θα αρχίσει και πάλι η εκδίκαση.

Από εκεί και πέρα, φαίνεται ότι η Δόξα Δράμας δεν κατάφερε να πάρει την αδειοδότηση και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι των «μαυραετών» θα καταθέσουν έφεση που θα εκδικαστεί πιθανότατα την επόμενη Πέμπτη (05/05).


Για τον ΑΟΤ το μόνο που έγινε γνωστό χθες είναι πως ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τους παίκτες που διεκδικούν χρήματα απο την εποχή Παππά, κ. Σημαιοφορίδης δηλώνει πως αν δεν πληρωθούν όχι μόνο δεν θα πάρει αδειοδότηση ο ΑΟΤ αλλά θα κινδυνέψει και με υποβιβασμό!!!

Aπό την ΠΑΕ Τρίκαλα πάντως έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες ότι θα συμμορφωθεί με την απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης για τις οφειλές αυτές, οπότε δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου