Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Oι "Έλληνες" "σοσιαλιστές" πούλησαν την Ελλάδα

Όπου και όπως να αναφερθεί κανείς στα τελευταία 24ωρα του Ιουνίου του 2011 που συντάραξαν την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο θα είναι λίγα. Βέβαιο είναι πως χάρη στον έλληνα πρωθυπουργό κύριο Γ. Παπανδρέου, (γιο του Αντρέα, ιδρυτή του χρηματοδοτούμενου από τους Αμερικάνους Πασόκ και εγγονό του Γεωργίου, γνωστού ως «γέρος της δημοκρατίας»!!!) τον πρόσφατα βραβευμένο από τους γερμανούς και τους 155 βουλευτές του και ο τελευταίος έλληνας Πολίτης νιώθει ντροπή, αποστροφή και αποτροπιασμό.


Γράφει ο Πολίτης Βάιος Φασούλας

                                                 
Αυτό επιβεβαιώνεται από το γέμισμα των Πολιτών στις μεγάλες πλατείες, την Πασοκική Αστυνομία που με τις θηριωδίες της μας θύμισε άλλες εποχές έτσι που οι Πολίτες μη έχοντας την πολυτέλεια της επιλογής, τους βάζει όλους στο ίδι0 καλάθι βαφτίζοντας με διάφορους χαρακτηρισμούς βουτηγμένους στα αίματα και στα δακρυγόνα κι αυτό είναι μια «επιτυχία» της Πασοκικής δυναστείας. Αυτοί οι μικρόψυχοι βουλευτές προκειμένου να μη χάσουν το έδρανο και τους παχυλούς μισθούς που τους έκανε χοντρές κοιλιές και μεριά, σαν υποταχτικοί ή δούλοι στον αυταρχικό αρχηγό τους ψήφισαν το ξεκλήρισμα των ελληνικών νοικοκυριών και το ξεπούλημα της Ελλάδας.

            Όπου και αν στρίψεις μάτια και αυτιά θα δεις και θα ακούσεις παράπονα και αφορισμούς να συμπυκνώνονται σε μια πρωτόγνωρη για τα χρονικά αποδοκιμασία και λαϊκή οργή ακόμα και από ψηφοφόρους του «Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος», κινήματος διαφθοράς και διαπλοκής, ληστρικού από κάθε άποψη, που μαζί με το «αδελφό» κόμμα της ΝΔ, αφού πρώτα καταλήστεψαν την νοημοσύνη του λαού και μετέτρεψαν την Ελλάδα σε βόθρο αδιανόητων σκανδάλων από τρωκτικά της 37χρονης διακυβέρνηση της Χώρας, μας έφεραν εδώ που μας έφεραν· στο χάος.

            Κλέφτες και απατεώνες, ψεύτες και υποκριτές, ξεδιάντροποι μιζαδόροι, εξανδραποδισμένα κομματικά μεγάλα και μικρά στελέχη, διευθυντές, διοικητές των ΔΕΚΟ, γραμματείς και φαρισαίοι, μαζί και οι εργατοπατέρες των συνδικαλιστικών ηγεσιών-προπαρασκευαστικά στάδια παραγωγής κομματικών στελεχών και άλλοι σαχλοί μηχανισμοί αποτέλεσαν και αποτελούν το πάζλ της εθνικής καταισχύνης, του αίσχους και της ντροπής, το οποίο οι έλληνες Πολίτες-αγανακτισμένοι δεν άντεξαν και βγήκαν στις πλατείες να διαδηλώσουν ειρηνικά και να προειδοποιήσουν ότι κάποια στιγμή όλα τα πράγματα τελειώνουν, για να αντιμετωπίσουν σφόδρα τη φασιστική βία της αστυνομίας, η οποία, αστυνομία, αφήνει ακόμα μια μαύρη μελανιά στο σκούρο πίνακά της.

            Βέβαια τη μεγάλη μελανιά που αγγίζει τα όρια της προδοσίας, είναι αυτή των  155 «ηρώων» της σημερινής κυβέρνησης με μπροστάρη τον κ. ΓΑΠ. Καλά να είναι ως άνθρωπος, όμως δε θα ησυχάσει ποτέ η συνείδηση του στο υπόλοιπο της ζωής του (αν και «πολιτικοί» που πέρασαν από τη Χώρα μας τα τελευταία 37 χρόνια έχουν αποδειχτεί όχι μόνο ασυνείδητοι αλλά υποχείρια και φερέφωνα των ξένων κέντρων). Μόνο που ο σημερινός πρωθυπουργός έχει ξεπεράσει όλους τους προκατόχους του και στην αυταρχικότητα και στην εμμονή και στο πάθος του προκειμένου να «διαπραγματευτεί» σαν «μέγας» έμπορας του άθλιου σιωνοφασιστικού καθεστώτος το ξεπούλημα της Ελλάδας σκεπάζοντας την με ταφόπλακα μαζί και το λαό της.

            Προφανώς ο κ. πρωθυπουργός θα γνωρίζει τα «ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012 - 2015» (κάπου 80 σελίδες) που θα στραγγίσουν κυριολεκτικά τον ελληνικό λαό, που η τρόικα θα κάνει κουμάντο πιο λιμάνι θα πουληθεί, πόσο και σε ποιον. Οι 155 βουλευτές του Πασόκ το γνωρίζουν το βρώμικο περιεχόμενο του Μεσοπρόθεσμου που πρόσφατα ψηφίστηκε στη βουλή; Η γνώμη μας είναι πως αν το γνωρίζουν, το γνωρίζουν επιφανειακά και όχι στο βάθος. Ε ξου και η συμμετοχή τους στη σαβανοποίηση της Ελλάδας και στο ξεβράκωμα των Πολιτών της. Ε ξου και ο αναβρασμός των Πολιτών που αμή τι άλλο θα τον οδηγήσουν σε κοινωνικές εκρήξεις μεγάλων μεγεθών. Ε ξου και η δική μας γνώμη που μέσα από την άθλια ευρωσυγκυρία ατσαλώνεται και ζητά την ανατροπή αυτής της ξενόδουλης κυβέρνησης του κ. ΓΑΠ, του τρωκτικού τρόικα και λοιπών ευρωελληνικών μιασμάτων.

«ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ - ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012-2015»

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄

ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Άρθρο 1 Σύσταση – Σκοπός Επωνυμία - Έδρα – Διάρκεια»

(Εδώ έχει καλό φαί η τρόικα, υπογράμμιση του γράφοντος)

Καλό μήνα

Ε.Ε. Ελλάδα, Τρίκαλα, Ιούλιος 02  2011  pelasgos@fasoulas.de   www.fasoulas.de



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου