Κυριακή, 24 Ιουλίου 2011

Πως θα παρκάρετε στα Τρίκαλα; Διαβάστε την... κλίση της Δημοτικής Αστυνομίας.


- Ένα έργο που το έχουμε ξαναδεί... θα παιχθεί πολύ σύντομα στα Τρίκαλα και είμαστε υποχρεωμένοι να το ξαναδούμε.
- Στην... "ταινία", (παραγωγής e-trikala) θα δούμε ξανά με ποιόν τρόπο θα λυθεί το... κυκλοφοριακό η μάλλον πως θα εισπράτει ο Δήμος από τους δημότες που παρκάρουν στο κέντρο της πόλης.

Αλλαγή του τρόπου της ελεγχόμενης στάθμευσης σχεδιάζει η Δημοτική Αρχή.

Εν τω μεταξύ, για το πως θα παρκάρετε μέχρι να αλλάξει ο τρόπος στάθμευσης, μπορείτε να το διαβάζετε στις... πλήρως κατατοπιστικές ταμπέλες του Δήμου.Πως είπατε; Δεν φαίνεται τίποτα;

Διαβάστε καλύτερα στην... κλίση που φάγατε κύριοι τι έπρεπε να κάνετε για να παρκάρετε.

Γράφει... αναλυτικά τι έπρεπε να κάνετε.!!!=================


Αλλαγή του τρόπου της ελεγχόμενης στάθμευσης

Eισήγηση της εταιρίας e – Trikala που αφορά την προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού για το σύστημα της ελεγχόμενης στάθμευσης.

Ως γνωστό η σύμβαση την οποία είχε συνάψει ο Δήμος Τρικκαίων με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έληξε δυο χρόνια πριν και έτσι στην παρούσα χρονική φάση αναζητείται πρόσφορος και τεχνολογικά εξελιγμένος τρόπος για την ελεγχόμενη στάθμευση στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων δεδομένου ότι το κυκλοφοριακό είναι ένα πραγματικό "αγκάθι" τόσο για τους δημότες που κινούνται στο κέντρο σε καθημερινή βάση, όσο και για την εκάστοτε δημοτική αρχή η οποία καταβάλλει μεν φιλότιμες προσπάθειες, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί η "χρυσή τομή" που θα δώσει κυκλοφοριακή "ανάσα" στην πόλη.

Μέσω sms

Έτσι ο Δήμος Τρικκαίων από τον Φεβρουάριο του 2007 συνεργάστηκε με το Ε.Μ.Π. Εφαρμόζοντας την ελεγχόμενη στάθμευση μέσω της χρήσης κινητού τηλεφώνου το γνωστό και ως mobiPARK, παρόλα αυτά η εφαρμογή του μέτρου δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και έτσι η δημοτική αρχή αναζητά πρόσφορους τρόπους για την επαναλειτουργία της ελεγχόμενης στάθμευσης η οποία θα γίνει μέσω της χρήσης ψηφιακής τεχνολογίας.

"Ότι καλύτερο τεχνολογικά"

Με δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας e – Trikala Οδυσσέας Ράπτης τόνισε χαρακτηριστικά ότι στην προκήρυξη διαγωνισμού για σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης στο Δήμο Τρικκαίων μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας, δηλαδή να έρθουν οι ανάδοχοι και να μας προσφέρουν καλύτερο τεχνολογικά υπάρχει στην Ευρώπη ίσως και στον κόσμο γιατί θα είναι διεθνής ο διαγωνισμός, ώστε να μας προσφέρουν το καλύτερο σύστημα για να λειτουργήσει η ελεγχόμενη στάθμευση εκ νέου". Και συμπλήρωσε λέγοντας "εμείς θα βγάλουμε ένα διαγωνισμό, θα ρθουν οι εταιρίες να πουν τι έχει ο καθένας και τι προσφέρει".


Πάντως όπως και να έχει το θέμα η εφαρμογή του προηγούμενου συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης δεν "προχώρησε" και δεν απέδωσε τα αναμενόμενα για το Δήμο Τρικκαίων έτσι τώρα τα βλέμματα στρέφονται στο διεθνή διαγωνισμό που θα αναδείξει τις νέες τεχνολογικές μεθόδους.Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου