Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Ικανοποίηση για την αναγέννηση του Γοργογυρίου


Ο Γιάννης Αργυρίου με επιστολή του εκφράζει την ικανοποίηση του για την αναγέννηση της ομάδας και παραθέτει και μία ιστορική φωτογραφία




Με την ευκαιρία της συγκρότησης Διοικούσας επιτροπής για την αναγέννηση της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας του Γοργογυρίου , θα ήθελα και εγώ ως παλιός φίλος της ομάδας του χωριού μας να εκφράσω την ικανοποίηση και χαρά μου  βλέποντας ότι γίνονται κινήσεις προς τη σωστή κατεύθυνση.

Είναι χρέος και τιμή όλων να στηρίξουμε αυτή τη νέα προσπάθεια - παλιών και νέων στελεχών- συμβάλοντας ηθικά και υλικά για την ανασύνταξη του ιστορικού ΠΟΓ παλιότερα ,  και  ΑΟ ΚΟΖΙΑΚΑ μετέπειτα που τόσες χαρές μας έχει δώσει!

 Μιας ομάδας που μετράει πάνω από 30 χρόνια συνεχούς  παρουσίας  και προσφοράς στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Νομού μας και όχι μόνο με αποκορύφωμα την συμμετοχή της  στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας  κάνοντας μας όλους περήφανους , την περίοδο   2004-2005.

Μετά από μεγάλες προσπάθειες όλων η Πολιτεία  έκανε το καθήκον της και ικανοποίησε ένα πάγιο αίτημα προηγουμένων Διοικήσεων και μη και κατασκεύασε ένα πραγματικό στολίδι για την περιοχή και όχι μόνο , το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο του  Γοργογυρίου! Γήπεδο που διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα , πυλώνες ηλεκτροφώτησης , κερκίδες θεατών , αποδυτήρια και αν μη τι άλλο είναι υποχρέωση πρωτίστως της Δημοτικής Αρχής και μετέπειτα  όλων μας η κάθε δυνατή προσπάθεια για την αξιοποίηση  και συντήρηση αυτού του στολιδιού για το χωριό μας. Και σίγουρα σε ένα τέτοιο στολίδι  πρέπει να αγωνίζεται  αν μη τι άλλο μία αξιόλογη ποσοσφαιρική ομάδα.

Βλέποντας τους ανθρώπους που συγκροτούν την επιτροπή , όλοι τους άξιοι και πετυχημένοι  και γνωρίζοντας την αγάπη των συγχωριανών μου για τον αθλητισμό και ιδίως για αυτή την ομάδα και μακριά από κάθε είδους έριδες και διαφωνίες  είμαι σίγουρος ότι όλοι θα είναι αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια για την αναγέννηση της ομάδας μας του ΑΟ ΚΟΖΙΑΚΑ.

Με την ευκαιρία παρουσιάζω  και μία φωτογραφία ρετρό που σίγουρα θα συγκινήσει πολλούς!

Φιλικά
Αργυρίου Γιάννης
Αθήνα

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου