Τρίτη, 26 Ιουλίου 2011

Σήμερα, 9μ.μ., στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων


Η πρωτότυπη παράσταση «ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΔΕ ΜΙΛΑΩ» από το θέατρο Αθηνά

Σήμερα, Τρίτη 26 Ιουλίου, 2011, 9μ.μ., στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων, το θέατρο Αθηνά παρουσιάζει  την πρωτότυπη παράσταση «Δεν βλέπω δεν ακούω δε μιλάω» σε σκηνοθεσία Χρήστου Χατζηπαναγιώτη. 

Διοργάνωση  ΟΑΠΚΦΑ  ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ»


    

Εισιτήρια προπωλούνται στο Πνευματικό Κέντρο  του Δήμου Τρικκαίων, 9π.μ.-1.30μ.μ.
      Τιμή εισιτηρίου:  23 €ενηλίκων 18 € μαθητικό-φοιτητικό

Πρωταγωνιστούν οι Σπύρος Πούλης, Θανάσης Βισκαδουράκης και Σπύρος Σπαντίδας. Τον ρόλο της «καλής νεράιδας» παίζει η Δήμητρα Στογιάννη.  

Ένας τυφλός. Ένας κουφός. Ένας μουγγός.
Είναι φίλοι, ζουν μαζί κι αντιμετωπίζουν από κοινού τις αντιξοότητες που δημιουργεί η καθημερινότητα και οι ειδικές τους δυνατότητες.  
Σ’ αυτή την μικρή Βαβέλ, σ’ αυτήν την εντελώς ασυνήθιστη συνύπαρξη, ο κάθε ήρωας έχει αναπτύξει τον δικό του κώδικα για να επικοινωνεί με τους άλλους. Και τα καταφέρνουν τόσο… όσο…  Κάποια στιγμή  μπαίνει στην ζωή τους μια κοπέλα γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία, ένας άγγελος της αγάπης. Και όλα αλλάζουν ξανά!!!
Το Δεν Βλέπω Δεν Ακούω Δεν Μιλάω, εμπνευσμένο από έναν παλιό Ινδικό μύθο για την υπομονή και την μακροθυμία απέναντι στις δυσκολίες της ζωής,  είναι μια πολύ ιδιαίτερη, ξεκαρδιστική κωμωδία. Είναι όμως ταυτόχρονα  ένα έργο για την συντροφικότητα,  την αγάπη, την εκτίμηση, την φιλία, τον καθημερινό αγώνα και την αισιόδοξη προσέγγιση της ζωής, σε μια εποχή που οι μαύρες σκέψεις πληθαίνουν.
ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ
ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ
ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ

Κείμενο: Γιώργος Θεοδοσιάδης
Σκηνοθεσία: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης
Επιμέλεια κειμένου: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Δημήτρης Καντάς
Σκηνικά: Λία Ασβεστά
Κοστούμια: Αλέξης Φούκος
Μουσική Επιμέλεια: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Δημήτρης ΚαντάςΔημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου