Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Αυτοψία στις εργασίες κατασκευής επέκτασης στο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου Φλαμουλίου


Ακόμη μία δέσμευση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού υλοποιείται, όσον αφορά την ολοκλήρωση των συνεχιζόμενων έργων. Ένα από τα συνεχιζόμενα έργα που ολοκληρώνεται είναι  και η επέκταση στο υπάρχον κτίριο του Δημοτικού Σχολείου Φλαμουλίου, επιφάνειας 340.00 τ.μ.





Το έργο χρηματοδοτείται από τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ).

Την Δευτέρα 25-07-2011, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης πραγματοποίησε αυτοψία στις εργασίες κατασκευής και παρουσία της Διευθύντριας Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας κ. Καραγιάννη, ενημερώθηκε από τον εργολάβο του έργου για την πρόοδο των εργασιών.

Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα και το σχολείο θα παραδοθεί προς χρήση σε μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Το Δημοτικό Σχολείο Φλαμουλίου στεγάζεται σε δύο κτίρια, στο παλιό πέτρινο κτίριο που αποτελείται από δύο αίθουσες διδασκαλίας και μια αποθήκη και το νεότερο κτίριο που αποτελείται από δύο αίθουσες διδασκαλίας, μια αίθουσα πληροφορικής, ένα γραφείο, χώρου υγιεινής μαθητών και καθηγητών, μια μικρή αποθήκη και το λεβητοστάσιο.

Η προσθήκη κατά πλάτος η οποία γίνεται στο υπάρχον κτίριο, περιλαμβάνει αίθουσες διδασκαλίας, γραφείο και αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και λεβητοστάσιο και θα καλύψει τις απαιτούμενες ανάγκες λειτουργίας συνολικά του διδακτηρίου.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου