Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2011

Θεσσαλικός "εμφύλιος" λόγω ποδοσφαίρου


Μετά την ανακοίνωση της διοργανώτριας Αρχής που επιβάλλει στον  Ολυμπιακό Βόλου χρηματική ποινή 300 χιλ. ευρώ και ποινή υποβιβασμού

Καταργείται το Σύνταγμα και οι νόμοι. Κάποια στιγμή όμως όλοι θα κριθούμε", είπε αρχικά για την απόφαση ο Αχιλλέας Μπέος μέσα από την φυλακή.

Υπάρχει κάποιος μάρτυρας; Υπάρχει κανείς που να είπε ότι δωροδοκήθηκε από τον Αχιλλέα Μπέο ή τον Ολυμπιακό Βόλου; Κανείς σας λέω εγώ λέει σε συνέντευξή του

Για το θέμα του Ολυμπιακού Βόλου υπάρχει διοίκηση και οι τοπικοί φορείς να δείξουν ενδιαφέρον. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά με το ποδόσφαιρο όταν βγω από τη φυλακή.
Ο Δήμος Λαρισαίων και ο Δήμαρχος Κώστας Τζανακούλης χαιρετίζουν την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκ, η οποία δικαιώνει την ηθική και σοβαρή στάση της ΑΕΛ με την ουσιαστική παραμονή της στην μεγαλύτερη κατηγορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης:
Αξιώνουμε από την Πολιτεία να μη χρησιμοποιηθεί ο Ολυμπιακός Βόλου, για να ριχτεί «στάχτη στα μάτια του κόσμου». Την καλούμε να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες  για ριζική εξυγίανση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, χωρίς διακρίσεις. 

Όπως αναφέρεται και στο πρόσφατο ψήφισμα του Δημοτικού μας Συμβουλίου, όσοι αγαπάμε πραγματικά την ομάδα και την πόλη, είμαστε οι πρώτοι που θέλουμε να χυθεί άπλετο φως στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων.

Απόστολος Παπατόλιας «Απόφαση νομικά και ηθικά απαράδεκτη»

Αναλαμβάνω προσωπικά την πρωτοβουλία να εισαχθεί το θέμα το ταχύτερο δυνατόν στο Περιφερειακό Συμβούλιο, προκειμένου να εκφραστεί με τον πλέον ρητό και κατηγορηματικό τρόπο η αντίθεση της θεσσαλικής οικογένειας σ’ αυτή την παράνομη και ανήθικη μεθόδευση σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου.


Austrian Boys : «Να κάνει τα μπάνια του ο Αγοραστός σε Βελίκα και Πλαταμώνα»
Κήρυξαν ανεπιθύμητο στον Βόλο τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

«Όσο για τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας τον κ. Αγοραστό , τον φανατικό οπαδό της ένωσης Λαρίσης, απλά να τον ενημερώσουμε πως στο Βόλο είναι ανεπιθύμητος και δεν έχει καμία θέση στη πόλης μας, και τα υπόλοιπα μπάνια του να τα κάνει στη Βελίκα και στον Πλαταμώνα».Ως Περιφερειάρχης Θεσσαλίας δεν επιθυμώ να αδικηθεί καμία ομάδα του τόπου μας» λέει ο Κώστας Αγοραστός
Αυτό το γνωρίζει το φίλαθλο κοινό της περιοχής μας. Συνεχίζουμε αυτή την τακτική διότι είμαστε περιφερειακή διοίκηση όλων των Θεσσαλών και όλων των αθλητικών φορέων.
Το αίτημα που προβάλλεται από διάφορες πλευρές, μετά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League, να τοποθετηθούμε υπέρ της μιας ή της άλλης Θεσσαλικής ομάδος μοιάζει με το αίτημα προς τον πατέρα που του ζητούν να ξεχωρίσει τα παιδιά του.«Με αδικίες δεν εξυγιαίνεται το ποδόσφαιρο»
Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει. Και όχι μόνο λυπηρό αλλά πέρα για πέρα άδικο. Ο Ολυμπιακός Βόλου υπήρξε πρότυπο ομάδος στο Πρωτάθλημα της Super League λέει ο περ. Σύμβουλος Αργύρης ΚοπάναςΑφού ο δράκος σκοτώθηκε το παραμύθι σας είχε αίσιο τέλος» λέει ο Δημήτρης Καραγιάννης πρόεδρος ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 και αποσύρει όλες τις αγωνιστικές ομάδες και όλους τους αθλητές από τα εθνικά και τοπικά πρωταθλήματα


Ο κ. Πηλαδάκης, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ που βρίσκεται στο εξωτερικό για προσωπικές υποθέσεις, ενημερώθηκε για την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λιγκ και τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας και με γραπτή του δήλωση  έδειξε σεβασμό απέναντι στους φιλάθλους των δυο ομάδων και τόνισε πως κανείς δεν πρέπει να πανηγυρίζει με την αγωνία του κόσμου.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου