Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Οι ποδηλάτες του Φ. Ζέγκλη στην Τουρκία


Εξαιρετική εμφάνιση από Γεωργιάδη και Φαραντάκη στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Νεότητας ΕΟΠ τους οποίους προπονεί ο Τρικαλινός Φώτης Ζέγκλης





Η εθνική ομάδα (κατηγορίας Παίδων) πήρε μέρος στο 11ο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων που πραγματοποιήθηκε στην Τραπεζούντα της Τουρκίας. Στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης 9 χιλιομέτρων, ο Στέλιος Φαραντάκης τερμάτισε στην 38η θέση, στην 39η ο Πέτρος Γεωργιάδης και στην 56η ο Βασίλης Χαιρετάκης. Στο κριτέριουμ, την δεύτερη μέρα των αγώνων ο Γεωργιάδης ήταν 17ος, ο Φαραντάκης 20ος και στον μικρό τελικό ο Χαιρετάκης κατέλαβε την 11η θέση. Στην τελευταία ημέρα της διοργάνωσης στο αγώνισμα της αντοχής, ο Γεωργιάδης κατέλαβε την 24η θέση, ο Φαραντάκης την 32η και ο Χαιρετάκης που αντιμετώπισε τεχνικό πρόβλημα με το ποδήλατό του, τερμάτισε στην 84η θέση.



O ομοσπονδιακός προπονητής Φώτης Ζέγκλης που έλκει την καταγωγή του απο τα Τρίκαλα δήλωσε: «Τα παιδιά τρέξανε καταπληκτικά και στάθηκαν απέναντι σε αθλητές μεγάλης αξίας. Οι συγκεκριμένοι ποδηλάτες μαζί με πολλά άλλα παιδιά είναι το μέλλον της ελληνικής ποδηλασίας και με δουλειά και πείσμα, μπορούν να στελεχώσουν τα επόμενα χρόνια τις εθνικές ομάδες. Είμαι ικανοποιημένος από τις επιλογές μου και ελπίζω σε καλύτερα αποτελέσματα στις επόμενες διοργανώσεις»


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου