Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Όμορφη εκδήλωση στον Ζ' βρεφονηπιακό Τρικάλων


Οι παιδαγωγοί και τα παιδιά του Ζ’ Παιδικού Σταθμού του Δήμου Τρικκαίων κάλεσαν στο σχολείο τους γονείς και φίλους να παρευρεθούν στη γιορτή λήξης.








Εκεί είχαν την ευκαιρία να τους παρουσιάσουν ένα μικρό δείγμα από το τι έμαθαν καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς.


Οι λιλιπούτειοι μαθητές, εντυπωσίασαν με τα μουσικοκινητικά δρώμενα, χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και δίκαια απέσπασαν το χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Την τιμητική τους όμως είχαν τα μεγαλύτερα παιδιά του Σταθμού, πού συγκίνησαν με την παρουσία τους τόσο τους γονείς όσο και τους παιδαγωγούς.

Τραγούδησαν αποχαιρετιστήρια τραγούδια και μάγεψαν με τις στολές τους και το όμορφο ρυθμικό τους. Είναι τα παιδιά που από την καινούρια χρονιά δεν θα είναι πια στο σταθμό, θα συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε ανώτερες βαθμίδες της εκπαίδευσης.


Οι παιδαγωγοί του σταθμού τους εύχονται να είναι πάντα γερά και ευτυχισμένα και υπόσχονται πως η σκέψη τους θα τα συντροφεύει συνεχώς και πάντα θα χαίρονται για τις επιτυχίες τους.
Τέλος, με την παρουσία τους τίμησαν τη γιορτή ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Τρικκαίων κ. Ζήσης Γκουγκουστάμος και η Δημοτική Σύμβουλος κ. Έφη Ζαρίφη.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου