Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Σύσκεψη των Τρικαλινών καταστηματαρχών της περιοχής Ασκληπιού στο Ε.Β.Ε


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα του ΕΒΕ Τρικάλων συνάντηση των καταστηματαρχών των περιοχών της «Ασκληπιού» αλλά και των «Μανάβικων».





Στη συνάντηση οι καταστηματάρχες κάλεσαν και τον δικηγόρο Νίκο Αλεξίου με στόχο να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις και να χαράξουν στρατηγική.


Η συζήτηση επικεντρώθηκε στον τρόπο αντίδρασης που θα έχουν απέναντι στην απόφαση της Δημοτικής Αρχής που αφορά την μείωση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος αλλά και την πρόθεση του Δήμου να «εξαφανίσει» τις πέργκολες.

Οι καταστηματάρχες οι οποίοι παραβρέθηκαν στην συνάντηση αποφάσισαν να δημιουργήσουν έστω και την ύστατη ώρα, μία επιτροπή που θα τους εκπροσωπεί και θα συντάξει κείμενο που θα κατατεθεί στην Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Τρικκαίων.
Το θέμα «παραχώρησης κοινόχρηστων χώρων» αναμένεται να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής.

Στο κείμενο αυτό οι Τρικαλινοί καταστηματάρχες θέλουν να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις, ώστε να δημιουργήσουν προβληματισμό στο Δήμο, να θωρακιστούν νομικά και να συμπεριλάβουν στην πρότασή τους τις θέσεις τους ώστε να κερδίσουν και την κοινή γνώμη.

Ακόμα οι καταστηματάρχες αποφάσισαν για την καλύτερη σύνταξη της ανταπάντησή τους να ορίσουν δύο Πολιτικούς Μηχανικούς ώστε να έχουν πληρέστερη τεκμηρίωση των θέσεών τους.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου