Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Ξεπέρασε τον εαυτό της η Καρακατσάνη


Φοβερό Πανελλήνιο ρεκόρ νεανίδων από την αθλήτρια της ΓΕΑΤ στην Θήβα







Πράγματα και θαύματα έκανε η Αναστασία Καρακατσάνη της ΓΕΑΤ  το απόγευμα της Τετάρτης στην Θήβα.
Αγωνιζόμενη με τεράστια αυτοπεποίθηση μετά το εκπληκτικό ξεκίνημα της χρονιάς και τις μαζεμένες διακρίσεις ανάγκασε τους φίλους του στίβου, που ήταν στο στάδιο και όχι μόνο να χειροκροτήσουν θερμά και να υποκλιθούν στο ταλέντο μιας αθλήτριας που τόσες υποσχέσεις αφήνει.


Πιστή στις συνήθειές της  η Καρακατσάνη μπήκε με φόρα στο 5άρι και μέτρο με το μέτρο έδειχνε ότι είχε την μεγάλη επιτυχία.

Νωρίς-νωρίς τα βλέμματα των φιλάθλων στράφηκαν στο κορίτσι με το αέρινο τρέξιμο. Με αστείρευτες δυνάμεις άφηνε πίσω τις άλλες αθλήτριες και από ένα διάστημα και μετά πάλευε με το χρονόμετρο.
Το τελευταίο κομμάτι της διαδρομής είχε έντονο το στοιχείο της συγκίνησης, αφού οι θεατές σηκώθηκαν στο πόδι για να ωθήσουν την αθλήτρια της ΓΕΑΤ στον στόχο.

Οσο για τα αγωνιστικά στοιχεία το σχετικό κείμενο που ανέβηκε στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ αναφέρει:
Πανελλήνιο ρεκόρ νεανίδων στα 5.000μ σημείωσε η Αναστασία Καρακατσάνη (ΓΕΑ Τρικάλων) στο 2ο φετινό ελληνικό Γκραν Πρι του ΣΕΓΑΣ που διεξήχθη στη Θήβα. Η 19χρονη αθλήτρια τερμάτισε την απόσταση σε 16.16.82 και κατέρριψε το προηγούμενο δικό της Πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγοριας που ήταν 16.54.41 από τις 8 Μαϊου 2010 στο Ηράκλειο (στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κρήτης, όταν ανήκε στην ΕΑ Ρεθυμνιακού).





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου