Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Tαράτσα live.Γιατί εμείς κάνουμε ρεπορτάζ...


Τους ξεφτίλησε η venteta... !Είπαμε και εμείς σαν συνεπείς bloggers[wanna be δημοσιογράφοι]να ανέβουμε στην ταράτσα να τραβήξουμε φωτογραφίες απο την φωτιά.Σοβαρή ενημέρωση θα μας πείς μας έκανες .......αφού αρκεί να βγούμε στην ταράτσα μας και φαίνεται η κάπνα.
Αυτό που θέλω να πω είναι οτι παρακολουθώ απο το πρωί τα blogs έχουν μια αγωνία να ενημερώνουν με την παραμικρή λεπτομέρεια για την μεγάλη πυρκαγιά ωσάν να κρέμεται όλη η κοινωνία απο τα γραφόμενα τους.
Πως το κάνουν αυτό;;Τραβώντας διαρκή screen shots απο την τηλεόραση και αντιγράφοντας σε αναρτήσεις των τριών γραμμών οτι παπαριά πεί ο κάθε δημοσιογράφος.
Που πάς ρε Καραμήτρο;;
Συνάδερφε blogger δεν είναι αυτός ο σκοπός των blogs ούτε μπορούμε εμείς να ανταγωνιστούμε τα μέσα με τους δεκάδες επαγγελματίες δημοσιογράφους.Σκοπός μας είναι να παρεμβαίνουμε να αναλύουμε και να σχολιάζουμε τα γεγονότα[στο βαθμό που μπορούμε ο καθένας].
Αν δεν το αντιληφθούμε αυτό πολύ γρήγορα η δύναμη των blogs θα εξαφανιστεί.Όποιος θέλει δημοσιογραφική ενημέρωση πάει στους επαγγελματίες.

http://ventetta.blogspot.com/2009/08/t-live.html


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου