Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Υπόθεση εκούσιας απαγωγής και βιασμού 12χρονης στην Καλαμπάκα


Συνελήφθη 33χρονος Καλαμπακιώτης ο οποίος φέρεται ότι είναι ο δράστης


Μια ακόμη αποτρόπαια πράξη έχει συνταράξει την κοινωνία της επαρχίας Καλαμπάκας.
Ένας 33χρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι αφού κατηγορείται ότι απήγαγε και βίασε ένα 12χρονο κορίτσι καταγόμενο από γειτονικό Δήμο.
Η ιστορία σύμφωνα με την κατάθεση της 12χρονης άρχισε να εξελίσσεται τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ο 33χρονος επικοινώνησε με την κοπέλα σε χωριό του Δήμου Καστανιάς όπου φιλοξενούνταν σε συγγενικό πρόσωπο.
Ο δράστης έπεισε την ανήλικη και τα ξημερώματα πήγε στο χωριό με έναν φίλο του όπου η κοπέλα τους ακολούθησε εκούσια.
Ο 33χρονος είχε κατά πάσα πιθανότητα καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και φθάνοντας στην Καλαμπάκα πήγε με το κορίτσι σε καφενείο όπου συνέχισε να πίνει.
Κάποια στιγμή οδήγησε την ανήλικη στην τουαλέτα του καφενείου όπου ασέλγησε πάνω της (την βίασε).
Τα γεγονότα αναφέρονται βάση της μαρτυρίας της κοπέλας ενώ ο 33χρονος αρνείται το γεγονός.
Η αποκάλυψη των γεγονότων έγινε όταν η μητέρα του κοριτσιού ειδοποιήθηκε για την απουσία της νεαρής από τον συγγενή της.
Ειδοποίησε την Αστυνομία και δίδοντας στοιχεία υποπτευόμενη τον συγκεκριμένο νεαρό που παρενοχλούσε αρκετό καιρό την κόρη της.
Βάση αυτών των στοιχείων οι άνδρες της Αστυνομία φτάσαν στα ίχνη του φερόμενου απαγωγέα και βιαστή (βάση κατάθεσης της κοπέλας).
Η 12χρονη θα εξεταστεί από ειδικό γιατρό για την επαλήθευση ή διάψευση του περιστατικού ενώ ο 33χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω ενώ οι κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι αρκετά σοβαρές.
Προανάκριση για το γεγονός πραγματοποιείται από το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας.

Βαγγέλης Γκιάτας
Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου