Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Τραγικός θάνατος 31χρονου σε τροχαίο δυστύχημα



Το νήμα της ζωής ενός νεαρού άνδρα κόπηκε αιφνίδια χθες σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στα Τρίκαλα, στην περιφερειακή οδό Τρικάλων - Λάρισας - Καρδίτσας.




Πρόκειται για τον Αθανάσιο Ξάνθο του Χρήστου και της Μαρίας, που γεννήθηκε το 1978 στην πόλη μας και κατοικούσε στους Γεωργανάδες.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα, λίγες εκατοντάδες μέτρα μετά την διασταύρωση του Ριζαριού, στο ύψος περίπου που καταλήγει η οδός Πατουλιάς.

Το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας, ένα μπλε MAZDA, και το οποίο κατευθύνονταν προς την οδό Λαρίσης, λίγο μετά την στροφή που υπάρχει στο προαναφερόμενο σημείο ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε σε αγροτική περιοχή, ύστερα από μία τρελή πορεία. Συγκεκριμένα το αυτοκίνητο εκτινάχθηκε από το οδόστρωμα της περιφερειακής οδού προς τα δεξιά, ανέβηκε στο ύψωμα και ύστερα από απανωτές τούμπες σταμάτησε, αφού διέσχισε και αγροτικό δρόμο.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το όχημα έτεινε να ξεφύγει προς τα αριστερά αλλά προφανώς στην προσπάθεια του οδηγού να το επαναφέρει συνέβη το μοιραίο.

Ο άτυχος άνδρας εκτινάχθηκε από τα αυτοκίνητο κατά την τρελή πορεία που έκανε αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος του 31χρονου ήταν ακαριαίος. Έρευνα για τα αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία Τρικάλων.

Δήμητρα Γεωργίου Εφ. "Πρωινός Λόγος"






Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου