Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Θέλουν "ψωμί" για να βγάλουν τον χειμώνα, αλλά δεν...έχει φέτος. !


Ξύνονται από δώ, ξύνονται από κει στο Ζυγό (στην Αθλητική εκπομπή) να ο Πλεξίδας αυτό, να ο τεχνικός σύμβουλος εκείνο, να τα Μετέωρα το άλλο, να η Καστοριά χωριό κλπ... Έχουν "σκυλιάσει" μιλάμε "ΦΛΟΥ" και σία...
Κύκλοι του φατσιμαρε αναφέρουν πως τους έχει πιάσει πανικός καθ' όσον φοβούνται ότι φέτος δεν...έχει και πολύ "ψωμί" η υπόθεση να βγάλουν χρονιά καθώς το δίδυμο τους έχει "γραμένους" και δεν ασχολείται...Όσο για τον απίθανο Καλαμπακιώτη (κάτι σαν εκπρόσωπος των Μετεώρων, δεν κατάλαβα καλά) που έβγαλες Γιώργο στο Ζυγό σήμερα και δεν...του αρέσει το ΠΑΝΑΞΙΟ γραφείο τύπου του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ, πες του ότι σελίδα στο ίντερνετ είναι ένα πράγμα που...διαβάζεται ως εξής: Βάζεις τον υπολογιστή στην πρίζα, τον ανοίγεις, πληκτρολογείς κάτι περίεργα πράγματα με κάτι ντάμπλιγιου και διαβάζεις. Αν δεν ξέρεις, περιμένεις να διαβάσεις την άλλη μέρα εφημερίδα η ακούς ραδιόφωνο.
Η ρωτάς τον διπλανό στο καφενείο.Και κάτι ακόμα. Σελίδα ΠΑΕ, δεν γράφει...κουτσομπολιά ούτε σχολιάζει περίεργους τύπους που θέλουν να προβληθούν.
Γράφει νέα της ομάδας επίσημες ανακοινώσεις και δελτία τύπου της διοίκησης.
Και παράδειγμα η καλοστημένη της ομάδας μπάσκετ ΑΣ ΤΡΙΚΑΛΑ και μπράβο στο γραφείο τύπου του που την επιμελείται με σοβαρότητα και χωρίς κατινιές με το τι κάνει ο κ. Γιαννούλας ο Αγγέλου κλπ... Αξίζουν ειλικρινά συγχαρητήρια, (και συγχαρητήρια στο γραφείο τύπου του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ που τους μιμείται...!).

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου