Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Φιλικά...2 γκόλ στα Γιαννιτσά ο ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ


Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη χθες στα Γιαννιτσά, ο ΑΟΤ με γκόλ των Καλόγερου και Κυριακίδη στο Α 'ημίχρονο κέρδισε την τοπική ομάδα με 2-0.
Η ομάδα μας ήταν καλύτερη σε όλο το παιχνίδι και θα μπορούσε να σημειώσει ευρύτερη σε σκορ νίκη.

Ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Βαζάκας έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παιχτών του ειδικά στο Α' μέρος του αγώνα, και χρησιμοποίησε όλο το έμψυχο δυναμικό που είχε στη διάθεσή του.
Η ομάδα μας όπως παρατάχθηκε στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού.
Παρά τις απουσίες των Ταμέρους, Τελκίνσκι, Ταμέρους και Μίγκα, ο ΑΟΤ επικράτησε δίκαια με 2-0 επί της ομάδας των Γιαννιτσών, μιας ομάδας την οποία θα συναντήσει και στο φετινό πρωτάθλημα.


Το ματς

5'.Σέντρα του Γκαρόζη από δεξιά και ο Καλόγηρος με κεφαλιά, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. 0-1.
15'. Ο Ένοκ περνάει ωραία μπαλιά στον Καλόγηρο αυτός σουτάρει και ο Κατρατσέας αποκρούει.

33’ Δεύτερο γκολ για τον ΑΟΤ. Ο Ένοκ στρώνει στον Καλόγηρο, αυτός πλάσαρε τον Κατρατσέα ο οποίος απομακρύνει προσωρινά. Η μπάλα φτάνει στον Κυριακίδη ο οποίος απο αριστερά με σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα

43. Κόρνερ του Κυριακίδη, ο Θεοδοσιάδης γυρίζει την μπάλα με κεφαλιά στην περιοχή των Γιαννιτσών, φτάνει στον Γκαρόζη που πλασάρει αλλά ο Ιορδανίδης προλαβαίνει και διώχνει πάνω στην γραμμή.
45΄ Ο Ζαφείρης μπλοκάρει μακρινό σουτ του Ιορδανίδη που πήγε να τον "κρεμάσει" από τα 30 μέτρα.

56'. Μπαλιά του Δούμα στον Σουμάχερ, ο τελευταίος σουτάρει αλλά ο Ζαφείρης μπλοκάρει σωτήρια.

62'. ο Διαμάντης κλέβει την μπάλα από τους αμυντικούς, αλλά δεν νικάει τον Λαμπρόπουλο με τον οποίο βρίσκεται τετ α τετ αλλά στέλνει την μπάλα σύριζα άουτ.

66'. Μπαλιά του Φουρτούνη στον Αντωνιάδη που στρώνει στον Διαμάντη που επιχειρεί να πλασάρει τον Λαμρόπουλο μέσα από την περιοχή αλλά ο τερματοφύλακας των Γιαννιτσών μπλοκάρει.Γιαννιτσά: Κατρατσέας(46΄Λαμπρόπουλος), Κατσόγλου(46' Παπαγερίδης), Ζαρογιάννης(46΄Ιορδανίδης Ν.), Κουτρογιάννης, Ραπτόπουλος(62΄Γρηγοριάδης, Τσιλιγγερίδης(46΄Κηλίκης), Ιορδανίδης Γ., Σουμάχερ, Μοσχάκης, Καρυοφίλης, Στεφανίδης(46΄Δούμας).

ΑΟ Τρίκαλα: Τόλιος(33΄Ζαφείρης, 60΄Νικολαΐδης), Γιώτας(60΄Γεωργίου), Θεοδοσιάδης(82΄Σαμαρόπουλος), Προβατίδης(70΄Μουρκάκης), Καρράς(54΄Αντωνιάδης), Γκαρόζης(78΄Χατζηβασιλειάδης), Κυριακίδης(46΄Τεντολούρης), Τροΐρης(68΄Αντωνίου), Σαββίδης, Καλόγηρος(50΄Φουρτούνης), Ένοκ(58΄Διαμάντης).


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου