Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Πρόσληψη 38 ατόμων στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και τα Κέντρα Υγείας Πύλης και Καλαμπάκας


Την ικανοποίηση του εκφράζει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου ΤρικάλωνΤην απόφαση πρόσληψης 38 ατόμων στο Γ.Ν. Τρικάλων και τα ΚΥ Πύλης και Καλαμπάκας υπέγραψε ο Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νίκος Λέγκας. Εξ’ αυτών, τα 32 άτομα θα εργαστούν με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και προβλέπεται να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες του νοσοκομείου σε προσωπικό. Ως επικουρικό προσωπικό, επίσης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, θα εργαστούν ακόμη έξι άτομα, για την αντιμετώπιση των άμεσων αναγκών του Νοσοκομείου Τρικάλων.

Η κατανομή του προσωπικού, με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ανά κλάδο και ειδικότητα, έχει ως εξής:

Νοσοκομείο ΚΛΑΔΟΣ - ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΤΟΜΑ
Γ.Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΠΕ ή ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 2
ΠΕ ή ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ 1
ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΩΝ 2
ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ 2
ΔΕ ΑΔΕΛΦΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ 2
ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔ. ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ 4
ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔ. ΒΟΗΘΩΝ ΘΑΛΑΜΟΥ 5
ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔ. ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ 2
ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΕΙΔ. ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΩΝ 5
ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΔ. ΠΛΥΝΤΩΝ/ΠΛΥΝΤΡΙΩΝ 2
ΥΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ 2
Κ.Υ. ΠΥΛΗΣ ΥΕ ΦΥΛΑΚΩΝ ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΩΝ 2
Κ.Υ. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΔ. ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ/ΤΩΝ 1
ΣΥΝΟΛΟ: 32


Η κατανομή του επικουρικού προσωπικού, με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ανά κλάδο και ειδικότητα, έχει ως εξής:


Νοσοκομείο ΚΛΑΔΟΣ - ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΤΟΜΑ
Γ.Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΕ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ 2
ΔΕ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ 4
ΣΥΝΟΛΟ: 6


Με την πρωτοβουλία του κ. Ν. Λέγκα, ικανοποιείται, ταυτόχρονα, σχετικό αίτημα που διατύπωσε με επιστολή του στον Υφυπουργό ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Τρικάλων. Στην εν λόγω επιστολή οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Τρικάλων υπογραμμίζουν την «άριστη συνεργασία» που έχουν με τον κ. Λέγκα και εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την αντιμετώπιση όσων ζητημάτων του έχουν θέσει κατά καιρούς.

Με αφορμή την υπογραφή της σχετικής απόφασης για την πρόσληψη του προσωπικού, ο Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Νίκος Λέγκας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με την απόφαση αυτή, καλύπτουμε τις επείγουσες ανάγκες του Νοσοκομείου Τρικάλων και των Κ.Υ. Πύλης και Καλαμπάκας με προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων Ικανοποιούμε, έτσι, άλλο ένα αίτημα των φορέων υγείας του νομού. Για το ζήτημα αυτό είχα προσωπικά διαβεβαιώσει, εξάλλου, το σύλλογο εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων. Δεν πρόκειται να σταματήσουμε όμως εδώ. Θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε κάθε αναγκαία απόφαση στοχεύοντας στην αντιμετώπιση όλων των ελλείψεων και την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών».


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου