Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Για ακόμη μια χρονιά το Λογγάκι αναμένεται να πρωταγωνιστήσει



«Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς, να υπάρχει υγεία και γιατί όχι να αγωνιζόμαστε του χρόνου στην Α΄ΕΠΣΤ». Τάδε έφη ο πρόεδρος του ΑΟΛ, Κώστας Καραντζάς στο καλωσόρισμα προς τους παίκτες του Λογγακίου στην πρώτη «επίσημη» των ερυθρόλευκων".





Η προετοιμασία του Λογγακίου άρχισε υπό τις οδηγίες του Τέο Λιούλιου ο οποίος πλαισιώθηκε από τον πρωταθλητή του στίβου Κώστα Ζαλαγκίτη ο οποίος θα έχει την ευθύνη της φυσικής κατάστασης.
Ο ΑΟΛ απέκτησε τους: Μπαλάφα από Δήμητρα/Απόλλων, Μπούκα από Οικουμένιο, Παπακαλούσιο από Παλαιόπυργο, Κόκκας από Δήμητρα/Απόλλων, Τσιονάρας από Πορταϊκό, Αναστασίου από Πύργο, Ζιώζιας από Σαράγια, Κουγιούρη από Τοξότη Λάρισας και Ντόντο από Γαρδίκι ενώ από την πρώτη απουσίασαν για διάφορους λόγους τουλάχιστον εφτά ποδοσφαιριστές.

«Θα προσπαθήσουμε να πρωταγωνιστήσουμε»
Ο πρόεδρος Κώστας Καραντζάς ο οποίος τόνισε για την ομάδα του: «Οι στόχοι της ομάδας δεν αλλάζουν. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος θα προσπαθήσουμε να πρωταγωνιστήσουμε. Αποκτήσαμε νεαρούς ποδοσφαιριστές και αλλάξαμε το ρόστερ κατά πολύ μειώνοντας το μέσο όρο ηλικίας. Προπονητής παρέμεινε ο Τέο Λιούλιος τον οποίο και εμπιστευόμαστε ενώ είναι ιδιαίτερα τιμητικό για εμάς, ότι την εκγύμναση της ομάδας ανέλαβε ο πρωταθλητής του στίβου και αθλητής του Ολυμπιακού, Κώστας Ζαλαγγίτης».

goaltrikala.gr







Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου