Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Ανακοίνωση των Μετεώρων για την αναβολή του αγώνα με τον ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ


Η Διοίκηση του ιστορικού σωματείου ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ με την παρούσα ανακοίνωση έχει σκοπό να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό του νομού Τρικάλων για την αναβολή του επικείμενου αγώνα με τον ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ.





Τα γεγονότα προς ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου έχουν ως εξής :
-Πριν μια εβδομάδα ακριβώς και συγκεκριμένα την Τρίτη 11 Αυγούστου τηλεφώνησε ο κ. Γαλανακόπουλος στον πρόεδρο του ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ για να γίνει ακόμη ένα εμβόλιμο φιλικό την Τετάρτη 12 Αυγούστου μεταξύ των 2 ομάδων γιατί ακυρώθηκε τελευταία στιγμή το φιλικό με ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ .Ο πρόεδρος του ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ τον παρέπεμψε στον προπονητή κ. Γκούμπλια ώστε να συνεννοηθούν (τελικά πριν ακόμη απαντήσει ο προπονητής ο κ. Γαλανακόπουλος απάντησε και έδωσε άκυρο γιατί κλείστηκε φιλικό με τον Εορδαικό).

-Την Πέμπτη 13 Αυγούστου υπήρξε τηλεφωνική συνομιλία του προέδρου ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ με τον κ. Γαλανακόπουλο σχετικά με τα εισιτήρια του φιλικού της 18 Αυγούστου, όπου ο πρόεδρος εξήγησε ότι δεν θα υπάρξουν εισιτήρια στα φιλικά της ομάδας και θα υπάρξει μια προαιρετική λαχειοφόρος με λαχνούς του ενός ευρώ για ένα αυτοκίνητο. Η συνομιλία έκλεισε εκεί χωρίς διαφορές και διευκρινίστηκε η ώρα του φιλικού στις 19.00΄ για την Τρίτη 18 Αυγούστου.

-Την Δευτέρα 17 Αυγούστου τηλεφώνησε ο Γενικός Αρχηγός του ΑΟΤ στον προπονητή κ. Γκούμπλια ,αν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η ώρα και όταν ειπώθηκε ότι ήδη έχει ανακοινωθεί στα ΜΜΕ αλλά και συμφωνηθεί με τον κ. Γαλανακόπουλο, η συνομιλία τελείωσε. Στις 14.30΄ περίπου ο πρόεδρος του ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ είχε μια και μόνο αναπάντητη κλήση στο κινητό του από τον κ. Γαλανακόπουλο.

Στις 17.30΄τηλεφώνησε ο κ. Βαζάκας στον πρόεδρο του ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ σχετικά με τις τελευταίες λεπτομέρειες (όπως αν δουλεύουν οι προβολείς , μήπως πρέπει να ξεκινήσει ο αγώνας μισή ώρα πριν ,αν χρειάζονται οι φιλοξενούμενοι κάποιες επιπλέον παροχές )

Στις 22.47΄ (20 ώρες πριν το φιλικό ο κ. Γαλανακόπουλος στέλνει sms στον πρόεδρο του ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ λέγοντας ότι το φιλικό για αύριο άκυρο. Ο πρόεδρος αμέσως του τηλεφωνεί και η απάντηση «είναι μην την ψάχνετε …πρέπει να αναβληθεί το φιλικό».

Αμέσως τηλεφωνεί και στον κ. Βαζάκα ο οποίος του αναφέρει ότι και αυτός ενημερώθηκε πριν πέντε λεπτά . Τα ερωτήματα όμως παραμένουν αναπάντητα :

1. Ποια ήταν η αιτία αναβολής ???

2. Ποιος πήρε την τελική απόφαση όταν τα περισσότερα μέλη της διοίκησης του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ δεν ήξεραν τίποτε απολύτως και όταν ο προπονητής είχε ετοιμάσει την ομάδα για το φιλικό ,το οποίο ο ίδιος χαρακτήριζε πρόβα τζενεράλε για τον επικείμενο αγώνα κυπέλλου ???

Η μεγάλη οικογένεια του ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ θεωρούσε και θεωρεί ως μεγαλύτερη ομάδα του νομού τον ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ .Είχε εξαρχής ανοίξει διαύλους επικοινωνίας και συνεργασίας με τον ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ πιστεύοντας και θεωρώντας τιμή την συνεργασία αυτή ,ώστε να είναι κερδισμένες και οι δύο πλευρές.

Όμως οι επιλογές και αποφάσεις ενός έμμισθου υπαλλήλου σε μια τόσο βαριά ,από ιστορία ,θέση καθιστούν αδύνατη τη συνεργασία αυτή .Αυτός είναι που έκλεισε την πόρτα σε τόσους Τρικαλινούς παίκτες ,αυτός προπηλακίζει τα ΜΜΕ , αυτός αμαυρώνει την ιστορία της ομάδας του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ, αυτός έχει στα χέρια του την τύχη της ομάδας αυτής .

Η μεγάλη οικογένεια του ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ άντεξε στο πέρασμα των χρόνων γιατί στηρίζεται σε μια πόλη ,γιατί στηρίζεται στους φιλάθλους της και θα συνεχίσει να μεγαλουργεί χάρη σε όλους αυτούς . ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟ ΣΤΟΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ ΚΑΡΔΙΑΣ ,γιατί ο ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ δεν είναι ο κάθε υπάλληλος που έρχεται και φεύγει, ο ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ είναι το σύμβολο ,η ομάδα ,οι φίλαθλοι, η ιστορία. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία , είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.















Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου