Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Κατόπιν ενεργειών μου...- Με απόφαση Ν. Λέγκα
- Νέες προσλήψεις 10 ατόμων σε Κέντρα Υγείας της Θεσσαλίας για την παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας
- Ένας Ψυχολόγος και ένας Κοινωνικός Λειτουργός στο Κέντρο Υγείας της Καλαμπάκας
Την πρόσληψη 10 ατόμων με σύμβαση μίσθωσης έργου σε Κέντρα Υγείας της Θεσσαλίας, προβλέπει σχετική απόφαση του Υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νίκου Λέγκα. Ειδικότερα, προβλέπεται η ανάθεση έργου σε 5 Ψυχολόγους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) και σε 5 Κοινωνικούς Λειτουργούς Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ).

Στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων αντιστοιχεί μία θέση Ψυχολόγου και με μια θέση Κοινωνικού Λειτουργού. Με ένα Ψυχολόγο και ένα Κοινωνικό Λειτουργό θα στελεχωθεί, επίσης, το Κέντρο Υγείας Ελλασσόνας καθώς και το Κέντρο Υγείας Αγιάς του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, το Κέντρο Υγείας Αλμυρού του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου και το Κέντρο Υγείας Παλαμά του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας.

Αντικείμενο της σύμβασης έργου αποτελεί η παροχή προληπτικών υπηρεσιών ψυχικής υγείας και ειδικότερα η συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη ατόμων με ψυχικές διαταραχές καθώς και των οικογενειών τους. Στα καθήκοντα που απορρέουν από τη σύμβαση περιλαμβάνεται και η ενημέρωση για την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού σε θέματα ψυχικής υγείας.
Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου