Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΖΙΓΚ-ΖΑΓΚ ΣΤΟ ΖΑΡΚΟ,



ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ






Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στη συναυλία του συγκροτήματος Ζιγκ-Ζαγκ το βράδι της Τρίτης 25-8-2009 στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ζάρκου του Δήμου Φαρκαδόνας.

Η συναυλία διοργανώθηκε από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων και η είσοδος ήταν δωρεάν για όλους, όπως δωρεάν θα είναι και η είσοδος στις συναυλίες της Αλεξίου και του Κότσιρα.

Σήμερα το βράδι οι Ζιγκ-Ζαγκ θα δώσουν συναυλία στο Δημοτικό Διαμέρισμα Πύλη του Δήμου Πύλης στις 9 το βράδι.

Η συναυλία των Ζιγκ-Ζαγκ στο Ζάρκο στέφθηκε από επιτυχία, με τα μέλη του συγκροτήματος να τραγουδούν δικές τους παλαιότερες επιτυχίες, αλλά και τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη.

Την όλη εκδήλωση προλόγισε ο αρμόδιος αντινομάρχης κ. Μπούρας, ενώ στον σύντομο χαιρετισμό του ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας
Βλαχογιάννης ανέφερε:


«Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους εσάς που είστε απόψε εδώ, θέλω να συγχαρώ όλους τους συνεργάτες στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση για την σπουδαία προσπάθεια που καταβάλλουν για να μπορέσουν αυτές οι πολιτιστικές εκδηλώσεις να είναι πετυχημένες και κυρίως να είναι όλες δωρεάν για τους πολίτες.

Να υπενθυμίσω ότι την Πέμπτη έχουμε την Χαρούλα Αλεξίου στο Δημοτικό Στάδιο, την Παρασκευή τον Κότσιρα στην Καλαμπάκα και το Σάββατο τα «Τσιτσάνεια». Όλες οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν, είναι μια προσφορά των πολιτών των Τρικάλων μέσω της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης».































































Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου