Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Μάγεψε η Χάρις Αλεξίου στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων (R)


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 10.000 ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΙ ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ





Μάγεψε αλλά και ξεσήκωσε τον κόσμο τραγουδώντας παλαιότερες και πιο πρόσφατες επιτυχίες της, η Χάρις Αλεξίου στη συναυλία που έδωσε το βράδι της Πέμπτης 27-8-2009 στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, μια εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Οργανισμός της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τρικάλων.



Περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι βρέθηκαν στο Στάδιο της πόλης και παρακολούθησαν τη συναυλία, η οποία να σημειώσουμε ότι ήτανε με δωρεάν είσοδο, μια προσφορά της Νομαρχίας σε όλους τους τρικαλινούς πολίτες.

Η συναυλία σημείωσε μεγάλη επιτυχία, με την μοναδική φωνή της Χάρις Αλεξίου να ξεσηκώνει το κοινό κυρίως στο δεύτερο μέρος της συναυλίας, όπου και τραγουδήθηκαν παλαιότερα τραγούδια της, ενώ ο φωτισμός και οι καπνοί που συχνά πυκνά «σκέπαζαν» την σκηνή να δημιουργούν μία ωραία ατμόσφαιρα.




Λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης στον σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε πως «η Νομαρχία Τρικάλων προσφέρει μία μεγάλη συναυλία δωρεάν για όλους εσάς. Κάποιοι θα μας κατηγορήσουν ότι σπαταλούμε πολλά χρήματα, εμείς θα πούμε χαλάλι, αξίζει, για τους πολίτες με δωρεάν είσοδο.








Σήμερα η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού η Χαρούλα Αλεξίου θα μας κρατήσει συντροφιά και είμαι βέβαιος ότι θα απολαύσουμε όλοι ότι καλύτερο υπάρχει στο ελληνικό πεντάγραμμο».















































































Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου