Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Πλεξίδας: «Η τιμωρία αφορά τη συμμετοχή στα πλέι οφ και όχι υποβιβασμό»


- Δηλώσεις στο Ράδιο Πρωϊνός έκανε ο Βαγγέλης Πλεξίδας για τα δημοσιεύματα που φέρουν την ομάδα στην Δ΄ Εθνική
- Αύριο συζητείται η έφεση των Τρικάλων






Με αφορμή κάποια ρεπορτάζ αθλητικών εφημερίδων που οδηγούν τον ΑΟ Τρίκαλα στην Δ΄ Εθνική ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα Βαγγέλης Πλεξίδας έκανε παρέμβαση στο “Ράδιο Πρωινός 105,3”...

“Η τιμωρία έχει να κάνει με την συμμετοχή του ΑΟ Τρίκαλα τα πλέι οφ και όχι για υποβιβασμό. Το σκεπτικό της απόφασης είναι ξεκάθαρο και ο καθένας δεν μπορεί να λέει και να γράφει ότι θέλει. Εμείς θα κάνουμε την ένσταση στην ΕΠΟ για να δικαιωθούμε και να παίξουμε κανονικά στα πλέι οφ”.

Μάλιστα αναρωτήθηκε αν ο ΑΟΤ πέσει στην Δ' Εθνική τι πρέπει να γίνει με τις υπόλοιπες ομάδες που είναι μπλεγμένες σε ιστορίες με στημένα παιχνίδια.

Τέλος, για μια ακόμη φορά έκανε επίθεση στους δημοσιογράφους των Τρικάλων, αφού θεωρεί ότι γίνεται πόλεμος προς το πρόσωπο του και αυτός είναι ένα λόγος που δεν έχει βρεθεί κάποιος για να εμπλακεί με την ομάδα, αν και ο ίδιος χαρίζει την ομάδα.


Αύριο συζητείται η έφεση των Τρικάλων


Τα Τρίκαλα κατέθεσαν σήμερα την έφεση τους κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής επιτροπής που τα αποβάλλει απο το πρωτάθλημα και τα αφήνει εκτός πλέι οφ που θα συζητηθεί την Τρίτη 19 Ιουλίου και ώρα 1 το μεσημέρι.

Το πιο πιθανό είναι η απόφαση να εκδοθεί αμέωσες απο της Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ καθώς αμέσως μετά θα συνεδριάσει η Football League για να επικυρώσει την βαθμολογία και να ορίσει τα πλέι οφ. Προφανώς θέλουν να έχουν πρώτα την τελεσίδικη απόφαση για τα Τρίκαλα και μετά να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε απόφαση...


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου