Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Γαλανακόπουλος σε ΕΠΑΕ: "Είστε στημένοι"


Χωρίς κανένα ίχνος ντροπής η ΕΠΑΕ αποφάσισε να αφήσει εκτός play off τον ΑΟ Τρίκαλα και να επικυρώσει την βαθμολογία παρά την απόφαση της ΕΠΟ.








Οι πληροφορίες από τη συνεδρίαση της Φουμπολ Λιγκ που είναι σε εξέλιξη αναφέρουν πως ο πρόεδρος του ΑΟΤ, Νίκος Γαλανακόπουλος, ξέσπασε όταν συνειδητοποίησε το νέο παιχνίδι που πάει να παιχτεί στις πλάτες του ΑΟ Τρίκαλα.

Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανέβασε τους τόνους και είπε: «Δε συμμετέχω σε μια στημένη διαδικασία που ερμηνεύει όπως θέλει αυτή μια απόφαση που πάρθηκε μια ώρα νωρίτερα από δευτεροβαθμιο της ΕΠΟ. Έχουμε όλη τη χρονιά μια κακή αντιμετώπιση αλλά αυτό ξεφεύγει από κάθε όριο.

Εδώ και δυομισι μήνες περνάμε μια Μεγάλη Παρασκευή και ξέρουμε ότι κάποιοι γνωστό ότι κάποιο δε μας θέλουν. Φαίνεται ότι δε θέλετε στο ποδόσφαιρο ανθρώπους σαν τον Πλεξίδα. που βάζουν τα δουλεμένα, τα καθαρά χρήματα τους στον χώρο αλλά θέλετε ανθρώπους που είτε το χειραγωγούν είτε με άλλους τρόπους θέλουν να βαζουν χρήματα μέσα από αυτό.

Αυτή τη στιγμή δημιουργείτε πρόβλημα σε μια ομάδα που ξαναγεννήθηκε μέσα από τις στάχτες της και βρίσκεται μια ανάσα από την Φουτμπολ Λιγκ.

Είτε το θέλετε είτε όχι... τα Τρίκαλα θα ειναι κει που τους αξίζει γιατί μέσα στο γήπεδο αποδείξαμε ότι έχουμε καλή ομάδα»
Στη συνέχεια αποχώρησε από τη διαδικασία αν και υπήρξαν εκπρόσωποι ομάδων που προσπάθησαν να τον μεταπείσουν.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου