Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

"Έστησαν" τα πλέι οφ στη Φούτμπολ Λιγκ με συμμετοχή του Διαγόρα !!!


Έπειτα από μαραθώνια συνεδρίαση το ΔΣ της Φούτμπολ Λιγκ αποφάσισε να γίνουν πλέι οφ με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων. Του ΟΦΗ, του Λεβαδειακού, της Δόξας που πιθανόν δεν θ’ αγωνιστεί και του Διαγόρα. Από τα πλέι οφ αποβλήθηκαν τα Τρίκαλα παρά το γεγονός πως η ΕΠΟ είχε διαφορετική άποψη.







Ενταση, φωνές, λεκτικές αντιπαραθέσεις. Ολα τα είχε το χθεσινό ΔΣ της Football League που ξεκίνησε το απόγευμα και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα! Μάλιστα, πάρθηκαν κάποιες σημαντικές αποφάσεις που δείχνει ότι το... σίριαλ οδεύει προς το τέλος του.

Ποιες είναι αυτές; Πρώτον η επικύρωση της βαθμολογίας από την 1η θέση μέχρι και την 12η αλλά και η απόφαση να ξεκινήσουν άμεσα τα πλέι οφ.

Η βαθμολογία από τη 12η θέση και κάτω δεν επικυρώθηκε διότι εκκρενμούν δικαστικές αποφάσεις. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα με τη σειρά.

Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να θέσει οριστικά εκτός πλέι οφ τα Τρίκαλα. Οι Κυανέρυθροι, οι οποίοι κέρδισαν την έφεση που κατέθεσαν, αλλά πλέον κινδυνεύουν με υποβιβασμό, δεν θα συμμετέχουν στα πλέι οφ λόγω της ανάκλησης του πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα λόγω πλαστής εγγυητικη΄ς επιστολή που κατέθεσαν πριν από περίπου ένα χρόνο στην ΕΕΑ.

Αρχικά ακούστηκε ως σκέψη να γίνουν τα μπαράζ ανόδου με τρεις ομάδες, τον Λεβαδειακό, τον ΟΦΗ και την Δόξα Δράμας, ωστόσο αυτό το σενάριο προκάλεσε την αντίδραση του Γιάννη Κομπότη, που ζήτησε να συμμετάσχει και ο Πανθρακικός, αν ο Διαγόρας δεν μπορεί λόγω έλλειψης παικτών.

Αυτό έκανε έξαλλο τον πρόεδρο των Κρητικών, Νίκο Μαχλά, που εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του μεγαλομετόχου του Λεβαδειακού. Η πρόταση άλλαξε και αποφασίστηκε να ξεκινήσουν άμεσα τα πλέι οφ, με την παρουσία του ΟΦΗ, του Λεβαδειακού, του Διαγόρα και της Δόξας Δράμας.

Όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στην Αθήνα. Η σέντρα θα γίνει στις 22 Ιουλίου και η τελευταία αγωνιστική στις 1 Αυγούστου ενώ στο ενδιάμεσο διάστημα θα γίνουν ματς στις 22, 24, 26 και 28 Ιουλίου. Την πρώτη αγωνιστική θα παίξουν Λεβαδειακός – ΟΦΗ και Διαγόρας – Δόξα Δράμας. Όλα τα παιχνίδια θα γίνουν στην Αθήνα πιθανότατα σε Ν. Σμύρνη και Καραϊσκάκη. Η βαθμολογία των ομάδων: ΟΦΗ 4 , Λεβαδειακός 2, Δόξα Δράμας 1 βαθμός και Διαγόρας Ρ. χωρίς βαθμό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα ανά αγωνιστική:

1η αγωνιστική – 22 Ιουλίου
Λεβαδειακός – ΟΦΗ
Διαγόρας – Δόξα Δράμας

2η αγωνιστική – 24 Ιουλίου
Διαγόρας – Λεβαδειακός
Δόξα Δράμας – ΟΦΗ

3η αγωνιστική – 26 Ιουλίου
Λεβαδειακός – Δόξα Δράμας
ΟΦΗ – Διαγόρας

4η αγωνιστική – 28 Ιουλίου
ΟΔΦΗ – Λεβαδειακός
Δόξα Δράμας – Διαγόρας

5η αγωνιστική – 30 Ιουλίου
Λεβαδειακός – Διαγόρας
ΟΦΗ – Δόξα Δράμας

6η αγωνιστική – 1 Αυγούστου
Δόξα Δράμας – Λεβαδειακός
Διαγόρας – ΟΦΗ


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου