Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Οι απολυτήριες εξετάσεις στη Μουσική Σχολή Τρικάλων «Παπαστάθη»


Eπιτυχώς πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι πτυχιακές εξετάσεις Αντίστιξης στη Μουσική Σχολή Τρικάλων «Παπαστάθη» την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011 σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 38055/1246/9-6-2011 απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού.





Οι σπουδαστές των καθηγητριών των ανωτέρων θεωρητικών Παπαστάθη Νατάσας και Χατζημιχαήλ Νταίζης που έλαβαν απολυτήριο τίτλο σπουδών είναι:
1. Αρβανίτης Χρήστος-Ανδρέας του Δημητρίου, πτυχίο Αντίστιξης με βαθμό Λίαν Καλώς
2. Παπίας Αχιλλέας του Ιωάννη, πτυχίο Αντίστιξης με βαθμό Άριστα

    Την επιτροπή αποτελούσαν οι διακεκριμένοι καθηγητές μουσικής:
1.    Παπαστάθη Νατάσα, διευθύντρια της σχολής, ως πρόεδρος
2.    Καρκάλας Γιάννης, καθηγητής του Ωδείου Βόλου Ρυθμός, ως μέλος
3.    Καρκάλα Φανή, διευθύντρια του Ωδείου Ρυθμός Βόλου, ως μέλος
4.    Καραμήτρου Φανή, διευθύντρια του Ωδείου Αρίων Καρδίτσας, ως μέλος
5.    Κουτσαλιάρη Όλγα, διευθύντρια στη Μουσική Σχολή Δήμου Καλαμπάκας, ως μέλος
6.    Παππάς Γεώργιος, καθηγητής στο Μουσικό Σχολείο Τρικάλων, ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού.


Χορήγηση υποτροφίας

   Συμπληρωματικά των πτυχιακών εξετάσεων της σχολής Παπαστάθη, πρέπει να αναφέρουμε και την πρωτοβουλία της Σχολής, σε συνεργασία με τον ζωγράφο και καθηγητή Καλλιτεχνικών κ. Γιάννη Μαυρικάκη, να προσφέρει υποτροφία ενός έτους κλασικής κιθάρας κι ενός έτους ανώτερων θεωρητικών μαθημάτων στο μαθητή Σαρηγιαννίδη Δημήτρη.
  Σε μια συμβολική αλλά και ουσιαστική κίνηση ανταπόκρισης,  η Διευθύντρια της Σχολής κ. Νατάσα Παπαστάθη δήλωσε : «...για την εμπιστοσύνη αλλά και για την μεγάλη ενθάρρυνση και έμπνευση που λαμβάνουμε από ταλαντούχους και κυρίως φιλότιμους μαθητές το επισφράγισμα αυτής της συνεργασίας ήταν από την μεριά του κ. Μαυρικάκη, η δωρεά του έργου του με τίτλο " Μουσικό Ταξίδι" »
Ο κ. Μαυρικάκης με την σειρά του κι αυτός υπογράμμισε τα λεγόμενα της κ. Παπαστάθη, και διευκρίνισε, ότι η κίνησή αυτή έρχεται να καλύψει μουσικά έναν από τους πολλούς ταλαντούχους μαθητές της πόλη μας, με την ελπίδα ότι  και με την βοήθεια και άλλων συντελεστών του χώρου  μπορούμε να « ..δημιουργήσουμε μια νέα δυναμική στη χορήγηση υποτροφιών και να καλύψουμε έτσι σε ένα πλατύτερο φάσμα  το ηθικό μας χρέος» .



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου