Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παμπαίδων Παγκορασίδων στα Τρίκαλα


Αθλητικός τουρισμός στην πόλη των Τρικάλων
Δηλώσεις της αρμόδιας αντιδημάρχου κυρίας Βάσως Κάκλα









Την αξιοποίηση των αθλητικών υποδομών της πόλης για την ανάπτυξη μιας ειδικής, αλλά αποδοτικής μορφής τουρισμού, του αθλητικού τουρισμού, υποστηρίζει η Δημοτική Αρχή του Δήμου Τρικκαίων ενόψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου Παμπαίδων – Παγκορασίδων.



Η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Βάσω Κάκλα με χθεσινές της δηλώσεις αναφέρθηκε στις δυνατότητες που διανοίγονται για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού της πόλης.

Με αφορμή την επικείμενη διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου Παμπαίδων – Παγκορασίδων, μίλησε για τα οφέλη που προκύπτουν για την πόλη και τους επαγγελματίες της, από την έλευση εκατοντάδων αθλητών, αλλά και των συνοδών τους. Τα θετικά αποτελέσματα του αθλητικού τουρισμού κεφαλαιοποιήθηκαν στην πόλη τους προηγούμενους μήνες με αθλητικές δραστηριότητες που διοργανώθηκαν.

Είναι χαρακτηριστικό πως το διήμερο 16 και 17 Ιουλίου που θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παμπαίδων Παγκορασίδων θα αφιχθούν στην πόλη και στις γύρω περιοχές, περί τους 2.000 αθλητές και συνοδοί. Οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία της περιοχής φτάνουν μέχρι την Ελάτη! Επομένως, «ξένο χρήμα» θα έρθει στην πόλη προκειμένου να κινηθεί και η τοπική αγορά.

Η κυρία Κάκλα, στις δηλώσεις της, υπογράμμισε τα εξής: «Στις 16 και 17 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παμπαίδων Παγκορασίδων.

Εμείς όπως ξέρετε έχουμε πάντα πολύ καλή αθλητική υποδομή στο στάδιο, ενώ ο Δήμος Τρικκαίων θα διαθέσει και επικουρικό προσωπικό για την προετοιμασία, το πλύσιμο, την κοπή χόρτων και την καθαριότητα όλων των χώρων και πρέπει να σας πως ότι αυτό σαν γεγονός είναι πάρα πολύ καλό για την πόλη μας γιατί θα έρθουν, και ήδη έχουν γίνει κρατήσεις σε ξενοδοχεία στα Τρίκαλα, την Καλαμπάκα μέχρι και την Ελάτη όπως πληροφορούμαι υπάρχουν κρατήσεις, 2.000 άτομα.

Η διοργάνωση θα φέρει κόσμο στα Τρίκαλα και εμάς μας ενδιαφέρει πέρα από το γεγονός που από μόνο του είναι ενδιαφέρον, γιατί ουσιαστικά είναι το φυτώριο του αθλητισμού τα παιδιά, όμως είναι σημαντικό και για την πόλη γιατί σε μια νεκρή περίοδο όπως είναι ο Ιούλιος, φέρνει πάρα πολλούς επισκέπτες και είναι πάντοτε στις προθέσεις μας να προκαλέσουμε ένα συνεχή αθλητικό τουρισμό εφόσον έχουμε πολύ καλές, για επαρχιακή πόλη, υποδομές».


   
ΕΡΕΥΝΑ Του Λάζαρου Μάμαλη

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου