Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

"Φραστικό επεισόδιο" είχε σαν αποτέλεσμα μαυρισμένο μάτι γιατρού και σπασμένα πλευρά...!


- Έτσι "βαφτίστηκε" ξυλοδαρμός γιατρού από μεθυσμένο στο Νοσοκομείο Τρικάλων από την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Τρικάλων Αθηνά Πέτσα. "Φραστικό επεισόδιο"
- ΠΡΟΤΑΣΗ: Να ανεβάσει φωτογραφίες ο γιατρός στο προφίλ του στο facebook (etien navar) γαι να δούμε σε τι κατάσταση είναι, αλλιώς δεν θα βγάλουμε άκρη...!





Αναφερόμενη σε ρεπορτάζ του trikalanews,gr η κ. Αθηνά Πέτσα μιλώντας στα «ερτζιανά» ακούστηκε να «βαφτίζει» ως «φραστικό επεισόδιο», την επίθεση που δέχθηκε ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ ιατρός του νοσοκομείου που διοικεί…

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα όταν πατέρας που βρίσκονταν στο Νοσοκομείο Τρικάλων και είχε για παροχή νοσηλείας τον γιο του μαζί, λογομάχησε με τον 55χρονο γιατρό εφημερίας .

Ο πατέρας φέρεται να ήταν σε κατάσταση μέθης και κουβέντα στην κουβέντα άρπαξε τον γιατρό από τον σβέρκο και άρχισε να του δίνει κλωτσιές και μπουνιές.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια  όπου συνέλαβε τον πολύτεκνο πατέρα και τον οδήγησε στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων.


Ο 55χρονος γιατρός από το επεισόδιο αυτό αποκόμισε δύο σπασμένα πλευρά και αρκετούς μώλωπες.΄

Το γεγονός ότι ο Ιατρός, δεν έχει υποβάλει  μήνυση, δεν σημαίνει ότι δεν δέχθηκε την επίθεση που κατέληξε στον τραυματισμό του, μια επίθεση που έγινε μπροστά σε ασθενείς και νοσηλευτικό προσωπικό…



Αν η Διοικήτρια του νοσοκομείου δεν έχει την ορθή ενημέρωση για το συμβάν, αυτό συμβαίνει για δύο λόγους.

Ο πρώτος, δεν γνωρίζει τα «του οίκου της» και ο δεύτερος, θέλει να παρουσιάσει μια εικόνα του νοσοκομείου ότι όλα βαίνουν καλώς. Εξίσου επικίνδυνα και τα δύο… σημειώνει το trikalanews.gr






ΠΡΟΤΑΣΗ fatsimare:
Ένας μόνο τρόπος υπάρχει για να αποδείξουν ο γιατρός και η διοικήτρια ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα λέει η ιστοσελίδα.

Η να κάνει δημόσια εμφάνιση για ποτάκι η να ανεβάσει ο γιατρός στο προφίλ του  (etien navar το ψευδώνυμο) σημερινές του φωτογραφίες η βίντεο τουλάχιστον να καθησυχάσει τους φίλους του που ανησυχούν...!





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου