Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου Πύλης - Κοπή Βασιλόπιτας


Οι λιλιπούτιοι μαθητές  μόλις είδαν τη βασιλόπιτα άρχισαν να τραγουδούν. Συναισθήματα διάφορα αλλά  και αγωνία για το ποιος θα είναι ο τυχερός του φλουριού. 






Η πρόεδρος κ. Μαρία Τζάνη ευχήθηκε Καλή Χρονιά γεμάτη υγεία τόσο στις νηπιαγωγούς όσο και στα παιδιά. Κόπηκε και μοιράστηκε η πίτα η οποία είχε δυο φλουριά ένα για τα προνήπια και ένα για τα νήπια. Οι τυχεροί ήταν οι μικροί  Άκης Παπαποστόλου και Στέφανος Τσέλιγκας. Κέρδισαν από ένα βιβλίο γεμάτο παραμύθια το οποίο περιελάμβανε και  cd.



Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί την προϊσταμένη κ. Ελένη Κολέτσιου και τις νηπιαγωγούς κ. Μαρία Παπαρσένη, κ. Ελένη Λάμπρου και την κ. Ευαγγελία Μπαλατσούκα. 
Την Τετάρτη το πρωί  σειρά είχε το Δημοτικό σχολείο Πύλης για την κοπή της πίτας.  Παρόλο τα χιόνια ελάχιστοι μαθητές έλειπαν. Με τη βασιλόπιτα στα χέρια και τα δώρα των 6 φλουριών ο Σύλλογος παρευρέθηκε στο χώρο του Γυμναστηρίου όπου τακτοποιήθηκαν οι μαθητές περιμένοντας την κοπή της πίτας.

 Την έναρξη έκανε ο Διευθυντής του σχολείου κ. Χρήστος Τεντολούρης ευχόμενος στο Σύλλογο, στους δασκάλους και στους μαθητές Καλή χρονιά χωρίς προβλήματα και έδωσε το λόγο στον κ. Ιωάννη Κουτσονάσιο Αντιδήμαρχο Παιδείας όπου ευχήθηκε  και εκείνος τις καθιερωμένες ευχές και διαβεβαιώνοντας μας ότι το σχολείο θα λειτουργεί κανονικά και  χωρίς κανένα πρόβλημα με τη θέρμανση.


Έτσι  με τη σειρά της και η πρόεδρος του Συλλόγου  μίλησε εκ μέρους όλου του Συμβουλίου: «Παρόλο τις καιρικές συνθήκες ο Σύλλογος  αποφάσισε να κόψει την πίτα, σας ευχόμαστε Καλή χρονιά και θα είμαστε κοντά σας σε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε». Τέλος το λόγο είχε ο πατέρας Φώτιος Κωτούλας όπου ευλόγησε την πίτα και μοιράστηκε σε δασκάλους και μαθητές. Για την κάθε τάξη υπήρχε ένα φλουρί –δώρο το οποίο παρέλαβαν οι τυχεροί μαθητές.

Το επόμενο ραντεβού του Συλλόγου με τους μαθητές είναι  στο Αποκριάτικο Πάρτυ  την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 5:30μ.μ στην ταβέρνα «Κονάκι» στο κέντρο της Πύλης.

   
Για το Σύλλογο
   
Η πρόεδρος
   
Μαρία Τζάνη

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου