Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Επιστροφή Λέγκα ΚΑΙ Χατζηγάκη στη Νέα Δημοκρατία...!

Μόνο στο fatsimare
- Ανατροπή σκηνικού μετά το κάλεσμα Σαμαρά για "παστρατιά" και ραγδαίες εξελίξεις στην τοπική πολιτική σκηνή. - Τρία σενάρια που θα βοηθήσουν να αντιληφθείτε την κατάσταση στη Νέα Δημοκρατία στα Τρίκαλα αλλά και...



... το επίπεδο της δημοσιογραφίας του τόπου

O Τρικαλινός δημοσιογράφος - σεναριογράφος του διαδικτύου, αφού έχει κατεβάσει την... μισή  τοπική Νέα Δημοκρατία στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. τόριξε (απο) τώρα στα αυτοδιοικητικά.

Άρχισε να κατεβάζει και... Δημάρχους.!

Οι διαδικτυακές παπαριές δίνουν και παίρνουν...
Σκέτος καζαμίας γαλάζιοι μου σύντροφοι έχουν καταντήσει.

Αφού λοιπόν και "τζάμπα" είναι και... φαντασία περίσσια έχομεν ας γράψω κι εγώ δύο - τρία σενάρια...



Σενάριο 1


Πανστρατιά Σαμαρά και επιστροφή Χατζηγάκη στην μεγάλη παράταξη όπως και Λέγκα οι οποίοι δηλώνουν "παρών" στον μεγάλο αγώνα που δίνει ο Αρχηγός να αναστήσει την χώρα καθώς δεν... περισσεύει κανείς.
Ταραχή στο στρατόπεδα Βλαχογιάννη και Σκρέκα, αποσύρουν την υποψηφιότητα οι "κατεβασμένοι" Διαλεσιώτηδες, Σακκάδες Τσουρβακαίοι, Κατσίκιδες Ταμήληδες όπως και Γεωργίου που παραμένει κηπουρός στη βουλή.

Ιδιαίτερα ενοχλημένος δείχνει ο Ηλίας Βλαχογιάννης που ετοιμάζεται να αφήσει το βουλευτηλίκι και να κατέβει για Αντινομάρχης στις επόμενες εκλογές με Θεσσαλάρχισσα την Ελένη Αργυροπούλου - Αρβελέρ καθώς ο Χρήστος Μιχαλάκης θα διεκδικήσει τον Δήμο Τρικκαίων.

Τα κεφάλια μέσα...


Σενάριο 2


Ο Σωτήρης Χατζηγάκης δεν ανταποκρίνεται στην πρόσκληση Σαμαρά, Λέγκας και Ταμήλος "τα βρίσκουν", ο Μιχάλης κατεβαίνει για βουλευτής.

Προβληματισμός στα στρατόπεδα Βλαχογιάννη και Σκρέκα, ουρλιαχτά από Σακκά, Τσουρβάκα καθώς ο Μάικ θα χτυπήσει τουλάχιστον την 2η θέση.

Προσέξτε εδώ, ότι το σενάριο αυτό έχει... προεκτάσεις, φτάνει μέχρι τις Δημοτικές εκλογές καθώς σ' αυτές κατεβαίνει για Δήμαρχος Τρικκαίων ο Νίκος Λέγκας, με την ευχή του Pipi Bo αλλά και της Αλεπούς της Σουμάτρας που προσδοκά την επάνοδο του βρέφους στο Δήμο, στη θέση του προέδρου του Δημ. Συμβουλίου και αργότερα ίδωμεν...


Σενάριο 3

Αυτό σας το αφήνω για άλλη μέρα γιατί έχω χάσει κάτι... σκηνές από το έργο τις τελευταίες μέρες και θα πιαστώ κορόϊδο, τα πράγματα αλλάζουν μέρα με την μέρα και θα... εκτεθώ.



Αυτά, λοιπόν αν οι εκλογές γινότανε με το στυλό η από το... ΜΠΕΛ ΑΙΡ, αλλά ευτυχώς δεν γίνονται. 


Υ.Γ.

Α, ξέχασα, σε λίγες μέρες θα... ασχοληθώ και με το τοπικό ΠαΣοκ...



Φιλάκια

Για το fatsimare


To ΔΕΞΙ μπάκ






Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου