Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

"Στο δημοτικό πούλαγα γάλα και αγόραζα σανό" !!!


Ποιός είναι;
Το είπε στη βουλή και... δεν είναι ο Χρήστος Μαγκούφης...!








Το θυμάστε εκείνο το "Το γιαπί το... πηλοφόρι το μυστρί..." που είπε στα συντρόφια του στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠαΣοΚ ο Χρήστος Μαγκούφης μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια και τον είχαν κατηγορήσει για "λαϊκισμό";

Αν όχι, διαβάστε ΕΔΩ

http://fatsimaremag.blogspot.com/2012/01/blog-post_7926.html


Βρήκε μιμητές... Ολόκληρος αρχηγός κόμματος στο ίδιο πνεύμα από το βήμα της βουλής στο ίδιο μήκος κύματος...


Kαρατζαφέρης στα χνάρια Χρήστου Μαγκούφη...

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ:

Για τα «δύσκολα» παιδικά του χρόνια μίλησε  από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να απαντήσει σε όσους τον κατηγορούν για «παλινωδίες» και «κωλοτούμπες».  

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε στην λαϊκή του καταγωγή, τονίζοντας ότι «στο δημοτικό πούλαγα γάλα και αγόραζα σανό» ενώ δεν άφησε σαφείς αιχμές κατά του Γιώργου Παπανδρέου και του Αντώνη Σαμαρά, επισημαίνοντας:  «Δεν υπήρξα κολλεγιόπαιδο, ούτε τρόφιμος των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της Βοστώνης».

Ο κ. Καρατζαφέρης άσκησε, επίσης, σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τη συμφωνία με την τρόικα. «Ήμασταν πειραματόζωα. Δεν υπήρχε προηγούμενο στον πλανήτη. Στου κασίδη το κεφάλι. Μας δώσαν μια συνταγή. Εμείς ήμασταν κατ' εξοχήν πατριωτικό κόμμα και έπρεπε να λειτουργήσουμε υπεύθυνα, πατριωτικά. Ψηφίσαμε μονάχα το άρθρο 1 του Μνημονίου και όχι τα υπόλοιπα», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Γ. Καρατζαφέρης.  

Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρεται στα παιδικά του χρόνια, αφού και σε παλιότερες δηλώσεις για το πόθεν έσχες του, τόνιζε ότι από ηλικία τεσσάρων ετών πουλούσε γάλα για να επιβιώσει.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου