Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

BAILTSA LIVE ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ μουσική σκηνή


"Βαλκανικοί ήχοι, τσιγγάνικες μελωδίες, punk αέρας σε μουσικές που δύσκολα κρατάς τα πόδια σου στο χώμα..." (The grevena voice)









Μπάντα μπαϊλντισμένων χωρικών και όχι αγανακτισμένων πολιτών Αποτελούμενη από μέλη γεννημένα, ο-μορφωμένα και σπουδ(αι)αγμένα στη νότια βαλκανική, πιο συγκεκριμένα την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας όπως και την προσαρτηθείσα στο ελληνικό κράτος το 1881, Θεσσαλία.

Ω ένδοξα βουνά και κάμποι! Κάτοικοι του USB (United Space of Balkans) εδώ και χρόνια, τεντώνοντας σύρματα, χτυπώντας δέρματα, φυσώντας σωλήνες, ξεφυσώντας μαύρα κουτιά και οργανώνοντας το χρόνο προσπαθούμε να έρθουμε στα ίσια μας.

Στα σύγκαλά μας! Ψυχολογικώς, αισθηματικώς, συναισθηματικώς τε και οικονομικώς (το τελευταίο να δεις επιτυχία). Ως ρομ-αλέοι αλιείς (καθάρματα sarkozyδες) σε φουρτουνιασμένη θάλασσα κι επειδή χαϊρι δεν είδαμε από τον Αι-Νικόλα, προσπαθούμε να μικροδράσουμε αψηφώντας μικρά και μεγάλα κτήνη που επιζητούν επικυριαρχικά γη και ύδωρ, στέπες και τσέπες, βράχια και στομάχια, υφάλους και εγκεφάλους, deep δόντια. Σε συνεργασία με το ζωικό αντιβασίλειο, αποφεύγοντας τις γουρνοπατσές, κινούμαστε πρόσω ολοταχώς.

Μαζί με μπαϊλντισμένα skaθάρια, punk reggaeς, balkan αρκούδες και gypsy φάλαινες είμαστε και περνάμε καλά! Γκράο...

Θάνος Γκουντάνος - κιθάρα, φωνή
Γιάννης Γκουντάνος - κρουστά
Πασχάλης Καρβουνάρης - τρομπέτα
Μήτσος Χαυλίδης - τρομπέτα
Γιάννης Βαμβακάς - ακορντεόν, φωνή
Λουκάς Μεταξάς - μπάσο

http://www.youtube.com/watch?v=jLM0BaJmJHM
http://www.youtube.com/watch?v=c-qxFRwuPxs&feature=related




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου