Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Α.Σ.Ε.Τ. ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Mετάλλια για την Χριστίνα Νάστα


Με δύο μετάλλια επέστρεψε στις αποσκευές της η πρωταθλήτρια Ελλάδος Βαλκανιονίκης και μέλος της Εθνικής ομάδας Χριστίνα Νίστα.







Η αθλήτρια του συλλόγου μας Α.Σ.Ε.Τ. συμμετείχε στις 10 – 12 Φεβρουαρίου στο χειμερινό πρωτάθλημα κατηγοριών Βορείου Ελλάδος που έγινε στη Θεσσαλονίκη στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.

Η αθλήτριά μας συμμετείχε στα 50, 100, 200m ύπτιο και κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο στα 200m ύπτιο με χρόνο 2,29,94 ένα αργυρό στα 100m ύπτιο με χρόνο 1,09,54 και μια τέταρτη θέση στα 50m ύπτιο με χρόνο 33,08.
Η παρουσία της αθλήτριάς μας κρίνεται ιδιαίτερα επιτυχημένη αν και οι χρόνοι της δεν ήταν οι αναμενόμενοι λόγω της ελλιπής προετοιμασίας από τα γνωστά προβλήματα της πισίνας.
Ο προπονητής της κ. Ν. Οικονόμου έμεινε ικανοποιημένος αν και όπως προαναφέραμε η προετοιμασία δεν ήταν η ανάλογη για το επίπεδο της Χριστίνας.

Οι πολικές θερμοκρασίες και το παγωμένο νερό δεν βοηθούν καθόλου αθλητές τέτοιου επιπέδου και όχι μόνο.
Επίσης το Σαββατοκύριακο 18, 19 Φεβρουαρίου η αθλήτριά μας συμμετείχε στο χειμερινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΡΕΝ ανδρών – γυναικών που έγινε για πρώτη φορά στην Λάρισα υπό την εποπτεία της Κ.Ο.Ε. αφού είχε καταφέρει να πιάσει τα ανάλογα όρια που έχει θεσπίσει η Κ.Ο.Ε. για φέτος. Η Χριστίνα συμμετείχε την δεύτερη μέρα των αγώνων στα 200m ύπτιο και κατετάγη 13η μεταξύ 22 αθλητριών. Σε αυτούς τους αγώνες συμμετέχουν μεγαλύτεροι αθλητές και πιο υψηλού επιπέδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Χριστίνα τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου μετέβη στον Βόλο με τους γονείς της Κυριάκο και Μαρία όπου βραβεύτηκε από τον Δήμο Βόλου ως πρωταθλήτρια Ελλάδος, Βαλκανιονίκης και μέλος της Εθνικής ομάδας, αφού πέρυσι αγωνιζόταν με τα χρώματα του Ο.Ε.Α. και Ν.Α.Β.

Οπωσδήποτε τέτοιες ενέργειες δίνουν ώθηση στους αθλητές να συνεχίσουν με πιο μεγάλο ζήλο. Τέλος οι προπονητές, το Δ.Σ. και οι γονείς του συλλόγου μας συγχαίρουν την Χριστίνα για τις επιτυχίες της και της εύχονται ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.
στην  κεντρική φωτό μαζί με τον προπονητή της Νίκο Οικονόμου



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου