Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

"Δεξιοτέχνη της νηπιακής ακροβατικής φιγούρας" λέει τον Καμμένο ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας


Με επιστολή του επιτίθεται στον νέο αρχηγό
"Χθες ο βουλευτής κ.Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε την ίδρυση του νέου πολιτικού κόμματος που ιδρύεται με πρωτοβουλία του. Δεν προκάλεσε εντύπωση ούτε ο τρόπος που ανακοινώθηκε ούτε αυτή η ίδια η ίδρυση.





Η απλόχερη παροχή τηλεοπτικού χρόνου για να προβληθεί ο ίδιος και το κόμμα του είναι απόδειξη για μια ακόμη φορά πως στην Πατρίδα μας το δημοσιογραφικό σύστημα και τα αργυρώνητα φερέφωνα του είναι στενά συνδεδεμένα με το πολιτικό σύστημα και τους υπαλλήλους του. Αλλά και η διαπίστωση ότι το καταρρέον πολιτικό σύστημα αντελήφθη πως έχει ανάγκη ενός νέου δεξιοτέχνη της νηπιακής ακροβατικής φιγούρας.

Διότι ο επιφανής αστέρας των πολιτικών ακροβασιών αφού εξήντλησε όλες τις αριστοτεχνικές φιγούρες επί μια δεκαετία ήρθε η ώρα να αποχωρήσει και τη θέση του να αναλάβει άλλος.


Επιλέχθηκε για το ρόλο αυτό ο κ. Καμμένος. Ασφαλώς για τις δεινές υποκριτικές του ικανότητες που αποτελούν εχέγγυο της επιτυχίας της αποστολής του. Όταν λάβρος από του βήματος της Βουλής κατήγγειλε τις αξιόποινες πράξεις του πρώην Υπουργού Εθνικής Άμυνας κου Άκη Τσοχατζόπουλου δεν εγνώριζε ότι έχουν ήδη παραγραφεί; Βεβαίως και εγνώριζε. Ενδιαφέρετο όμως για την θεατρική παράσταση προς τον Ελληνικό Λαό.


Και ηγέρθη ο υπάλληλος ,ως νέος Παπαφλέσσας ,από τη σιγουριά του κοινοβουλευτικού του εδράνου , μετά 20ετή πιστή υπηρέτηση των αφεντικών του, έχοντας εξασφαλίσει την παχυλή βουλευτική σύνταξη για να παραστήσει τον « μεσσία του Έθνους» με τον όψιμο πατριωτισμό του.


Εντύπωση όμως μας προκάλεσε η πολιτική και πνευματική του πενία. Διότι η πρωτοτυπία του εξανεμίσθηκε στην πλήρη μίμηση των λόγων και των ιδεών του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας. Της διακήρυξής του και των αρχών του καταστατικού του. Αλλά όσο επιτυχημένος και αν υπήρξε στη μίμησή του δεν θα κατορθώσει ποτέ να μιμηθεί την ειλικρίνεια και το ήθος των μελών του Συνδέσμου . Διότι δεν τα έχει ούτε ποτέ θα αποκτήσει.


Ο Ελληνικός Λαός έχει ήδη αντιληφθεί με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν μπορεί να υπάρξει κάθαρση, ούτε ανανέωση , ούτε ελπίδα με τη χρήση τοξικών αποβλήτων. Ο κ. Καμμένος είναι βαριά μολυσμένος από τον άθλιο κομματισμό και οποιαδήποτε σχέση μαζί του οδηγεί στην ανίατη ασθένεια.
Ας δοκιμάσει τη τύχη του.

 Είναι βέβαιο πως τουλάχιστον ο ίδιος, ως πιστός δούλος, θα ανταμειφθεί για τις υπηρεσίες του."

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
Ν.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ                           
24-02-2012
                           

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου