Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Τριπλή επιτυχία για ΑΕΤ


Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη – το τριήμερο 10-11-12 Φεβρουαρίου – το χειμερινό πρωτάθλημα κατηγοριών Β. Ελλάδος στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης. 







Δεκάδες σύλλογοι από τα γεωγραφικά διαμερίσματα της Θράκης, της Μακεδονίας, της Ηπείρου, της Δ. Μακεδονίας και της Θεσσαλίας συμμετείχαν με 408 συνολικά αθλητές- τριες κάνοντας τους αγώνες ιδιαιτέρως ανταγωνιστικούς τόσο σε χρόνους όσο και σε συμμετοχές.

Η αγωνιστική της Α.Ε. Τρικάλων για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά έδωσε το παρόν της σε αυτούς τους αγώνες και όπως τις προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος ανέβηκε στο βάθρο των νικητών. Η φετινή επιτυχία όμως ξεπερνά κάθε προσδοκία αφού και οι τρεις αθλητές- τριες της ομάδος μας που είχαν δικαίωμα να συμμετάσχουν στους αγώνες κατέκτησαν μετάλλια στα αγωνίσματα στα οποία αγωνίστηκαν. Να υπενθυμίσουμε στο σημείο αυτό ότι τόσο στα χειμερινά πρωταθλήματα όσο και στο θερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος μόνο όσοι αθλητές έχουν πιάσει τα όρια τα οποία έχει θεσπίσει η Κ.Ο.Ε. ανάλογα με την κατηγορία, το φύλο και την ηλικία.


Κωτούλας, Σπανού και Καϊκης ανέβηκαν στο βάθρο


Ο Κωτούλας Τάσος αγωνίστηκε στην κατηγορία Παμπαίδων Α΄ στα 200, 100, και 50μ. ελεύθερο. Κατέκτησε τρία χάλκινα μετάλλια με ατομικά ρεκόρ στα 200μ. και στα 100μ. Τέλος και οι τρεις χρόνοι του αποτελούν όρια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Η Σπανού Βένια αγωνίστηκε στην κατηγορία των Παγκορασίδων Β΄ στα 100μ. ύπτιο και στα 50 και 100μ. ελεύθερο. Κατέκτησε ένα ασημένιο μετάλλιο στα 50μ. ελεύθερο, την 6η θέση στα 100μ. ελεύθερο και την 11η στα 100μ. ύπτιο. Και η συγκεκριμένη αθλήτρια έπιασε και στα τρία αγωνίσματα τα θερινά όρια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Τέλος ο τρίτος της παρέας Καΐκης Βαγγέλης αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη όλων μας αφού κατόρθωσε να πιάσει το όριο στα 50μ. ελεύθερο στην τελευταία ημερίδα ορίων που έγινε στη Λάρισα και κάνοντας συνεχόμενα ατομικά ρεκόρ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο ύστερα από μία εκπληκτική κούρσα.

Τους αθλητές στη Θεσσαλονίκη συνόδεψε ο προπονητής τους Καραΐσκος Γιώργος και η προπονήτρια της προαγωνιστικής  Βάνα Κλωτσοτήρα- Καΐκη.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της ομάδας μας – παιδότοπο Neverland και Ασφάλειες Promist Κανάτας – γιατί στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε απέδειξαν έμπρακτα ότι είναι αρωγοί σε ένα σωματείο που ενσαρκώνει στον απόλυτο βαθμό το αθλητικό ιδεώδες μιας ερασιτεχνικής ομάδος.

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου