Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Καλαμπάκας: «Ξεσηκωμός τώρα»


Η συγκυβέρνηση του ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΕΕ-ΔΝΤ-ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ μετά την ψήφιση του νέου μνημονίου προχωρά ακάθεκτη με εφαρμοστικούς νόμους , κάνοντας πράξη τα μέτρα του μνημονίου.






Προχωρά σε νέους φόρους -με χαράτσια –με μειώσεις μισθών και συντάξεων , με απολύσεις και εφεδρείες στο δημόσιο τομέα , με τσεκούρωμα στις παροχές υγείας –πρόνοιας –παιδείας. Ως πρόσχημα χρησιμοποιών τη διάσωση της χώρας από την χρεοκοπία. Λένε ψέματα! Την πλουτοκρατία θέλουν να σώσουν.

Για αυτό τρομοκρατούν  και εκβιάζουν το λαό  στο όνομα της χρεοκοπίας. Θέλουν  να χρεοκοπήσουν το λαό, να ζούμε με «επιδόματα» αντί  για μισθούς και συντάξεις αξιοπρέπειας , με πετσοκομμένες και εμπορευματοποιημένες  παροχές υγείας-πρόνοιας-παιδείας. Αν δεν τους σταματήσουμε θα μας τα πάρουν όλα!

Εμείς ένα χρέος αναγνωρίζουμε , το χρέος του αγώνα για την ανατροπή αυτής της βάρβαρης πολιτικής και τη διεκδίκηση μιας καλύτερης ζωής για μας και τα παιδιά μας. Κανένας φόβος. Καμιά υποταγή στις απειλές και τους εκβιασμούς. Μην ανέχεσαι να σε ληστεύουν!

Η Λαϊκή Επιτροπή Καλαμπάκας σε καλεί σε λαϊκή συνέλευση για να συζητήσουμε τρόπους και σκέψεις για την οργάνωση και κλιμάκωση του αγώνα ενάντια στα ΧΑΡΑΤΣΙΑ της ΔΕΗ.

Επίσης, θα γίνει ενημέρωση από το συναγωνιστή Θύμιο Ζιανιό  μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων για τις αντιλαϊκές αλλαγές και τα μέτρα στον τομέα της υγείας-πρόνοιας σε βάρος των λαϊκών οικογενειών. Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1η Μάρτη, στις 8 μ.μ στην ταβέρνα «Δίας».

Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Καλαμπάκας


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου