Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Aποτελέσματα πρωταθλήματος στο σκάκι


Τα αποτελέσματα των αγώνων  της πέμπτης και τελευταίας αγωνιστικής της προκριματικής φάσης  του ομαδικού πρωταθλήματος της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας για το 2012,  έχουν ως εξής :






* Σύμφωνα με την προκήρυξη έχει αφαιρεθεί 1 βαθμός από τον Φ.Ο.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και τον Σ.Σ.ΕΛΑΣΟΝΑΣ λόγω του ότι δεν προσήλθαν σε ένα γύρο .

Οι 4 πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης θα συμμετάσχουν στο final four που θα διεξαχθεί στις 26-27/2/2012 και ώρα 11.15 π.μ. στην αίθουσα τελετών του 4ου Δημοτικού σχολείου Αλμυρού στον Αλμυρό Βόλου.
Ο νικητής του final four θα ανακηρυχτεί πρωταθλητής Κεντρικής Ελλάδας 2012.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες που αψηφώντας τις υπερβολικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες , έδωσαν το αγωνιστικό παρόν με ήθος και αξιοπρέπεια, σε όλες τις περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας, αποδεικνύοντας την αγάπη τους για το σκάκι.

Κατά την διάρκεια του final four του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση των αντιπροσώπων των σωματείων της Ένωσης. Η πρόσκληση με τα θέματα της γενικής συνέλευσης  έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Σ.Σ.Κ.Ε.   www.esske.net



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου