Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Συνεδριάζει αύριο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρικκαίων


- Πέμπτη 07/07/2011 & ώρα 20.00 μ.μ.
- Συζήτηση & λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:








ΓΕΝΙΚΑ

1.Έγκριση έκδοσης ψηφίσματος για τη μη καταβολή της ειδικής υπέρ ΕΛΓΑ ασφαλιστικής εισφοράς της δημοτικής παράταξης «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ».

2.Oρισμός εκπροσώπου του Δήμου Τρικκαίων στη Γενική Συνέλευση Του Ελληνικού Δικτύου Πόλεων με ποτάμια.

3.Συζήτηση  και λήψη απόφασης για την πεζοδρόμηση  της οδού Ιπποκράτους.

4.Συζήτηση επί της αιτήσεως του κ. Χρήστου Σταμόπουλου, εκπροσώπου του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ».

5.Συζήτηση και λήψη απόφασης  σχετικά με την «Ολοκληρωμένη Πρόταση για την κίνηση με ποδήλατο στην πόλη και  για την κατασκευή  ασφαλούς δικτύου ποδηλατοδρόμων».

ΘΕΜΑΤΑ  Δ/ΝΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

6. Έγκριση απόδοσης ποσού 5.567,18 ευρώ  για οφειλές παρελθούσης χρήσης οικ. έτους 2009 για την αποζημίωση μελών επιτροπής λόγω συμμετοχής  σε συνεδριάσεις  για την τήρηση της διαδικασίας  της.

7.Έγκριση ψήφισης πίστωσης  και δέσμευσης ποσού 73.000,00 ευρώ  για την πληρωμή των οφειλομένων μέχρι 31/12/2010.

8. Έγκριση  αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2011.

ΘΕΜΑΤΑ Δ/ΝΣΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ  ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

9.Έγκριση διάθεσης και ψήφισης πίστωσης για την πραγματοποίηση πολιτιστικής   εκδήλωσης   από τον Πολιτιστικό Σύλλογο- Κέντρο Λαογραφίας και Πολιτισμού «Φαλώρεια».

ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

10.Έγκριση  ένταξης  του Δήμου Τρικκαίων στο πρόγραμμα «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

11. Λήψη απόφασης επί της αριθμ. 83/2011 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής περί «α)Τροποποίησης του σχεδίου πόλεως στο ΟΤΓ635 της περιοχής Π.Ε. Αγία Μονή-τμήμα Ι με τη μετατόπιση της ΡΓ/ΟΓ επί της οδού Λ.Κατσώνη σύμφωνα με την υφιστάμενη κατάσταση β) αποκατάστασης της ιδιοκτησίας Ντόκα Σταύρου στην περιοχή Γ.Πάσχου - Τμήμα ΙΙ γ) εξέτασης αιτήματος Ντόκα Σταύρου για αποκατάσταση της ιδιοκτησίας του που ρυμοτομήθηκε για τη διάνοιξη της οδού Λ. Κατσώνη (εκτός σχεδίου τμήμα)».

12.Λήψη απόφασης επί της αριθμ. 85/2011 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής περί «Τροποποίησης της αριθμ. 148/2004 απόφασης του Δ.Σ. περί ανταλλαγής ιδιοκτησίας Αθηνάς χήρας Γεωργίου Ψαρρή στην πλατεία Βουβής με οικόπεδα ιδιοκτησίας του Δήμου Τρικκαίων».

13.Λήψη απόφασης επί της αριθμ. 57/2011 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής περί «Προσκύρωσης δημοτικής έκτασης και καταπατημένης δημοτικής έκτασης στην ιδιοκτησία Παναγιώτη Χασιώτη, στο Ο.Τ. Γ1242 περιοχής αριστερά οδού Καλαμπάκας.

14.Λήψη απόφασης επί της αριθμ. 81/2011 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής επί  «Καταγγελίας Νικολάου Καραμούζη καταπάτησης δημοσίου χώρου στην περιοχή Πυργετού, οδός Αττάλειας».

15.Λήψη απόφασης επί της αριθμ. 14/2011 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής περί «Κατάρτισης κανονισμού λειτουργίας Κοιμητηρίου Δ.Κ. Μεγάλων Καλυβίων».

16.Λήψη απόφασης επί ιδιοκτησιακού καθεστώτος οικοπέδου 1015Α (Χώρος Αστυνομίας).

ΘΕΜΑΤΑ  Δ/ΝΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

17.Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος  Έργων για το έτος 2011.

ΘΕΜΑΤΑ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΝΠΔΔ

18.Έγκριση απολογισμού οικονομικού έτους 2010 του  ΚΑΠΗ Δήμου Τρικκαίων.

19.Έγκριση απολογισμού οικ έτους 2010 του Ο.Α.Κ.Α.  Δήμου Τρικκαίων.

20.Έγκριση καταβολής ή μη τροφείων και καθορισμός του ποσού για τα νήπια που θα φιλοξενηθούν  από 01/09/2011 στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του ΝΠΔΔ «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  ΒΑΒΥΛΗΣ



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου