Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Ευχαριστήριο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ


Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ και του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, υποδέχθηκε στο πανέμορφο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ, την αγωνιζόμενη νεολαία στους αθλητικούς στίβους της ζωής.






Το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α΄ που οργανώθηκε από τον ΣΕΓΑΣ και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΥΤ.ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, με τη συνεργασία της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ)  τον ΔΗΜΟ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ  και με την ευγενική χορηγία της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ πέρασε στην ιστορία ως συνέχεια μιας ακόμα στιβικής διοργάνωσης , απ΄αυτές που έχουν κάνει την πόλη μας ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ κέντρο και σημείο αναφοράς για την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑ.

     Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΥΤ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ είναι ίσως ο μοναδικός αθλητικός φορέας με τόσο μεγάλη, συνεχόμενη και αδιάλειπτη προσφορά στο ΝΟΜΟ μας, με τεράστια οφέλη σε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΑΘΛΗΤΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ επίπεδο καθώς κινητοποιεί χιλιάδες αθλητές-τριες, προπονητές, συνοδούς σωματείων, γονείς-συγγενείς και φίλους, και αποτελεί τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ.


    Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, είναι η 1η ανάμεσα σε 26 ΕΑΣ του ΣΕΓΑΣ, σε αριθμό διοργανώσεων πανελλήνιας εμβέλειας. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι τα τελευταία 15 χρόνια, διοργάνωσε με επιτυχία 40 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤ/ΤΑ, και μεγάλες διοργανώσεις ΒΑΛΚΑΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ-ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΩΦΩΝ με ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΑ «ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΕΙΑ» κάτι ασφαλώς που μόνο τυχαίο δεν είναι καθώς είναι αποτέλεσμα της ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ.

    Για να πετύχει οργανωτικά ένα τέτοιο εγχείρημα, συνεργάζονται αρκετοί φορείς , τους οποίους αναφέρουμε και τους ευχαριστούμε.

     Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ. Ο  Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ , ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμου ΡΕΝΤΖΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ και οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, που ξεπέρασαν αρκετά εμπόδια, ώστε να φτάσουμε στο επιτυχημένο αποτέλεσμα.

     Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ , Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κος ΛΑΠΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, η αρμόδια ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Κα ΚΑΚΛΑ ΒΑΣΩ, που κινητοποίησαν ένα μηχανισμό, ώστε το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ να πάρει την παλαιά του αίγλη και μορφή, που δικαίως το κατατάσσει στα  ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, για τη διοργάνωση ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ.

     Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, που με την ευγενική της χορηγία κάλυψε μεγάλο μέρος των ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ.

      Οι Σύλλογοι Ξενοδόχων Τρικάλων, Καλαμπάκας, Ορεινού όγκου με τις προσιτές τιμές τους για τους αθλητές-τριες.

      Ο Σύνδεσμος Κριτών Στίβου Δυτ. Θεσσαλίας με 100 μέλη του που σε συνθήκες καύσωνα, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΣΕΓΑΣ.

      Διοικητικό-τεχνικό και υπαλληλικό προσωπικό του ΣΕΓΑΣ και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, με επικεφαλής τον Τεχνικό Σύμβουλο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΥΤ.ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ κ. ΜΠΟΥΛΟΓΙΩΡΓΟ ΘΑΝΑΣΗ.Λ

    

Εργαζόμενοι του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ, με την επίβλεψη του Υπεύθυνου του Σταδίου κ. Μπαλαμώτη.

      Ηλεκτρονικοί χρονομέτρες και υπεύθυνοι ΤΥΠΟΥ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ.

      Ιατρικό προσωπικό-φυσιοθεραπευτές υπό τις οδηγίες του κ. Αμοιρίδη Κυπριανού.

      Το ΕΚΑΒ και το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

      Η ΣΜΥ που διέθεσε επανδρωμένο ασθενοφόρο με ιατρική ομάδα.

      Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (Ε.Ε.Σ) και οι εθελόντριές του (κ.κ Καραμήτσα Μαρία, Ζώη Ευανθία, Τζάνη Μαρία, Σακκά Βιβή και Ροβήση Σπυριδούλα) που σε δύσκολες συνθήκες έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στους αθλητές-τριες.

      Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και το ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ που βοήθησαν τις αποστολές.

       Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ «ΤΡΙΚΚΗ» που προσέφερε ομπρέλες για την σκίαση των αθλητών μας.

       Οι προπονητές των σωματείων Στίβου του Νομού μας κ. ΚΟΝΤΟΝΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ και ΣΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.

       Τον κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΑΤΖΗΛΑΚΟ που πάντα προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του στις τηλεπικοινωνίες του σταδίου.

        Τα Μ.Μ.Ε που κάθε φορά προβάλουν τις αθλητικές διοργανώσεις του ΣΤΙΒΟΥ.

  ΤΕΛΟΣ

    Για το θέμα που δημιουργήθηκε με τις προσκλήσεις και τη μη αναφορά του ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ σε αυτές, οφείλεται σε λάθος λόγω της κεκτημένης ταχύτητας των οργανωτών, και σε καμιά περίπτωση δεν ήταν ηθελημένο και σκόπιμο, ώστε να οδηγήσει σε παρερμηνείες και να σταθεί ΕΜΠΌΔΙΟ στην ΑΡΙΣΤΗ συνεργασία ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ και ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΥΤ.ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ με τα γνωστά οφέλη για την πόλη μας.

 ΄Αλλωστε ΣΕΓΑΣ-ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΥΤ.ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, έχουν να δώσουν πολλά τα επόμενα χρόνια στη μάχη για την ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ και ΑΝΑΠΤΥΞΗ της ΠΕΡΙΟΧΗΣ μας σε δύσκολους καιρούς.


Οι πρώτες ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  ΕΔΩ  και  ΕΔΩ




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου