Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Καμία ανησυχία στον ΑΟ Τρίκαλα για την εγγυητική.


- Δημοσίευμα της Sportday φέρει τον ΑΟΤ να έχει πρόβλημα με την εγγυητική επιστολή !
- Βρώμικο παιχνίδι κατά του ΑΟΤ και του ΟΦΗ από ΕΠΑΕ και ο Καλογιάννη
- Για γέλια η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΑΕ
- Πλεξίδας: "Ακαταμάχητο δίδυμο Τρίκαλα και ΟΦΗ"
- Όταν η ΕΠΑΕ στήριζε μέχρι... θανάτου τον Γιάννη Κομπότη
- Παρελθόν Κοντογουλίδης και Σαρακατσάνος






 Πηγές προσκείμενες στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, έκαναν γνωστό ότι η βιομηχανία των πλαστών εγγράφων που άνθισε από ορισμένες ΠΑΕ, δεν περιορίζεται στις φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες. Η ΠΑΕ Τρίκαλα που όπως είναι γνωστό δεν πήρε αδειοδότηση, έχει καταθέσει πλαστή εγγυητική επιστολή. Για το θέμα έχει ενημερωθεί η Ενωση των ΠΑΕ Β'-Γ Eθνικής.

Εφόσον η πληροφορία επαληθευτει τότε η ΠΑΕ Τρίκαλα όχι μόνο χάνει το δικαίωμα να διεκδικήσει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, αλλά κινδυνεύει να υποβιβασθεί στη Football League για δυσφήμηση του αθλήματος!

Οι "κυανέρυθροι"'οχι απλά δεν ασχολούνται αλλά δεν πιστεύουν πως πρέπει να τοποθετηθούν για ένα θέμα που δεν υφίσταται καν. Ουσιαστικά γίνεται λόγος για μια ακόμη τρικλοποδιά που τα επόμενα 24ωρα θα ξεπεραστεί αφού ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα μεταβεί στην Αθήνα για να δει τι "σόι" θέμα πάλι προέκυψε και εμπλέκουν τον ΑΟ Τρίκαλα. Πάντως απο τα Τρίκαλα αφήνεται να εννοηθεί πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.




Η ΕΠΑΕ και ο Καλογιάννης παίζουν βρώμικο παιχνίδι κατά του ΑΟΤ και του ΟΦΗ  
      

Αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο! Κι ενώ οι υποθέσεις με τις ενημερότητες (λόγω πλαστογραφιών) και τις αδειοδοτήσεις, είναι σε εκκρεμότητα με αποτέλεσμα τα πρωταθλήματα να βρίσκονται στον... αέρα, ο Σπύρος Καλογιάννης πέταξε και άλλη «βόμβα» κατά τη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ που έλαβε χώρα την Παρασκευή. «Ένα από τα δύο μέλη μας που εμπλέκονται στο θέμα των αδειοδοτήσεων έχει κι άλλο σοβαρό πρόβλημα» είπε ο πρόεδρος της Football League, αλλά παρά τις ερωτήσεις που του έγιναν από τα μέλη του συμβουλίου της ομοσπονδίας δεν αποκάλυψε την ταυτότητα της ομάδας.

Ωστόσο, πρόκειται για... μετρημένα κουκιά, καθώς οι δύο ΠΑΕ που εμπλέκονται στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με τις αδειοδοτήσεις είναι ο ΟΦΗ και τα Τρίκαλα.

Το θέμα σύμφωνα με πληροφορίες είναι υπαρκτό. Μία από τις δύο ομάδες της Football League, φέρεται να έχει καταθέσει πλαστή εγγυητική στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία επίσης δίνει άδειες συμμετοχής στο πρωτάθλημα και μέχρι πριν από λίγους μήνες, υπολειτουργούσε μέχρι που αντικαταστάθηκαν όλα τα μέλη της!

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, που αν επαληθευτούν θα πρόκειται περί νέου σκανδάλου, η συγκεκριμένη ομάδα κινδυνεύει αντί για διεκδικήσει την άνοδο στην Super League, ακόμη και με υποβιβασμό στην Football League 2!


Πλεξίδας: "Ακαταμάχητο δίδυμο Τρίκαλα και ΟΦΗ"


Την παρακάτω δήλωση παραχώρησε στο goaltrikala.gr ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Τρίκαλα, Βαγγέλης Πλεξίδας μετά την απόφαση της ΕΠΟ για αναβολή επί του θέματος των αδειοδοτήσεων

«Το δίδυμο Τρίκαλα - ΟΦΗ είναι ακαταμάχητο. Εμπιστευόμαστε τον κ. Πιλάβιο και πιστεύουμε ότι θα διορθωθεί η εις βάρος μας αδικία. Δεν υπάρχουν πλέον play off και δεν κάνουμε πίσω σε καμία περίπτωση. Η δικαίωση για την ομάδα μας είναι δεδομένη και κατά παράξενο τρόπο, ομάδες που δεν εμπλέκονται πουθενά, δηλαδή ο ΑΟΤ και ο ΟΦΗ είναι και οι ομάδες που δεν πήραν αδειοδότηση. Γιατί; Ο φίλαθλος κόσμος έχει κρίση και μπορεί να καταλάβει».


Όταν η ΕΠΑΕ στήριζε μέχρι... θανάτου τον Γιάννη Κομπότη



Ένας από τους κατηγορούμενους για τα στημένα παιχνίδια είναι ο Σπύρος Καλογιάννης. Ποιός είναι αυτός. Μα ο πρόεδρος της ΕΠΑΕ. Των ομάδων δηλαδή της Β΄και της Γ΄Εθνικής. Ο συγκεκριμένος κύριος λοιπόν δεν είναι καθόλου μα καθόλου άγνωστος για τον ΑΟΤ. Είναι αυτός που είχε βγάλει μια κατάπτυστη ανακοίνωση για το θέμα της δωροδοκίας του Πουρή απο τον Λεβαδειακό.

Γελάστε με την τότε βλακώδη ανακοίνωση:«Αναφορικά με τα γεγονότα που συνέβησαν πριν τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Football League μεταξύ των ΠΑΕ Τρίκαλα-Λεβαδειακός και τις συνέπειες που υπέστη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λεβαδειακός, η Ένωσή μας αποφάσισε να αποσταλεί άμεσα στην Πειθαρχική Επιτροπή ο φάκελος με όλα τα δημοσιεύματα αλλά και τις τοποθετήσεις όλων των μελών του Δ.Σ., προκειμένου να επιληφθεί για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και να καταλογίσει ευθύνες, αν και όπου υπάρχουν.

Η Football League καταδικάζει επίσης τις πρακτικές οι οποίες οδηγούν στη σπίλωση της υπόληψης προσώπων, εφόσον δεν υφίστανται στοιχεία που να καταδεικνύουν προδήλως τη συμμετοχή σε ενέργειες που δημιουργούν την αίσθηση ότι στο ποδόσφαιρό μας υπάρχει ανυποληψία και αναξιοπιστία χωρίς να αποφαίνονται γι΄αυτό αρμόδια όργανα.

Η Ένωσή μας εκφράζει τη συμπαράστασή της στα πρόσωπα-μέλη που πλήττονται ηθικά και κοινωνικά με τις ως άνω ενέργειες. Με τέτοιου είδους κινήσεις πλήττεται η Ένωση και δημιουργούνται σκιές που δυσχεραίνουν το έργο της σ΄ όλα τα επίπεδα αντιμετώπισης και επίλυσης προβλημάτων της».
Το σχόλιο το δικό μας είναι πολύ απλό. Πως γίνεται και ο πρόεδρος της ΕΠΑΕ και ο πρόεδρος του Λεβαδειακού να βρίσκονται στα ονόματα για τα στημένα;

Για γέλια η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΑΕ

Δεν έφτανε μόνο η ανακοίνωση αλλά και η γελοία απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Β΄και Γ΄η οποία κατέληξε ότι πρόκειται για... πείραμα. Η ΕΠΑΕ θεωρούσε  ότι υπήρχε απόπειρα δωροδοκίας, η οποία έγινε από τον δημοσιογράφο από την Λιβαδειά με τα αρχικά Γ.Κ., ο οποίος όπως αναφέρεται στο σκεπτικό, έχει εχθρικές σχέσεις με τον Κομπότη.
Μάλιστα, η ενέργειά του έγινε στο πλαίσιο πειραματισμού και δημοσιογραφικής έρευνας, η οποία σκοπό είχε να αποδείξει ότι γίνονται δωροδοκίες στο ποδόσφαιρο (!) και να προκαλέσει βλάβη στον πρόεδρο του Λεβαδειακού.
Επειδή, όμως, ο δημοσιογράφος Γ.Κ. ΔΕΝ είναι εμπλεκόμενο με το ποδόσφαιρο πρόσωπο, δεν μπορούσε να κληθεί ως μάρτυρας, ούτε μπορούσε να ασκηθεί δίωξη εναντίον του...
Football League μόνο για γέλια. Τα κλάμματα...στερέψαν.


Παρελθόν Κοντογουλίδης και Σαρακατσάνος


Ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος ήταν σίγουρα ένα απο τους κορυφαίους παίκτες του ΑΟ Τρίκαλα καθώς με την έλευση του στα Τρίκαλα τον Ιανουάριο, η άμυνα "ασφάλισε". Ο Τρικαλινός άσος παρά το γεγονός ότι είχε ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τους "κυανέρυθρους" ζήτησε απο τον Βαγγέλη Πλεξίδα να αποχωρήσει απο τον ΑΟΤ και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του με τον μεγαλομέτοχο να του λύνει το συμβόλαιο.

Μετά τον Αχιλλέα Σαρακατσάνο που ζήτησε να αποχωρήσει από τον ΑΟ Τρίκαλα και ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης άνοιξε την πόρτα της εξόδου.
Στην συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Πλεξίδα του έκανε γνωστό ότι δε θέλει να συνεχίσει στα Τρίκαλα, όχι για οικονομικούς λόγους αλλά για θέματα οργάνωσης και έτσι ο Μακεδόνας παίκτης είναι σε αναζήτηση νέας ομάδας.





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου