Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Ο... αγανακτισμένος "ΦΛΟΥ" και ο... Πλεξίδας.


- "Παπαρολόγοι" λέει όσοι λένε ότι εξ' αιτίας μου θα φύγει ο Πλεξίδας...
- Βλέπω να γίνεται "σφαγή" αύριο Παρασκευή στη συνέλευση του ΑΟΤ





Αγανακτισμένος εμφανίζεται τον τελευταίο καιρό ο "Φλου" κατά κόσμον Γιώργος Παπαγεωργόπουλος για τα όσα (άδικα) του χρεώνουν, ότι με τα όσα γράφει δηλαδή "διώχνει" τον Πλεξίδα από τον ΑΟ Τρίκαλα

Δεν άντεξε και "τα χώνει" μέσα από την στήλη του:

"Τοπική ψιλοκομμένη είναι η «κριτική» που κάνουμε όλοι μας στον Πλεξίδα. Απλά άμαθος όπως είναι, ακόμη και αθώα χιουμουριστικά σχολιάκια η προσφωνήσεις όπως «αντί», «Σεφ» και άλλα τα βαπτίζει «επίθεση στο πρόσωπο του». «Επίθεση» ακόμη είναι και η αναπαραγωγή κάθε είδησης που μπορεί να μην του αρέσει και δημοσιεύεται στον τοπικό τύπο.

 Και οι αδαείς που παπαρολογούν λέγοντας «διώχνετε τον Πλεξίδα με αυτά που γράφετε» ας μην ξεχνούν κάτι βασικό: Ο τοπικός τύπος και κάποιοι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι είναι αυτοί που έδιωξαν τον Παππά και παρέδωσαν την ομάδα στον Πλεξίδα. Γκέγκε;"
Να γιατί καράφλιασα...

Η αλήθεια είναι για να καταλάβει κάποιος σε τι επίπεδο είναι οι σχέσεις ανάμεσα σε Πλεξίδα και "Φλου" χρειάζεται να βγάλει πόρισμα επιτροπή αποτελούμενη από ψυχολόγο, επικοινωνιολόγο και... εντεταλμένου διαμεσολαβητή του ΟΗΕ.


Μιλάνε μεταξύ τους πάνω από 20 φορές την ημέρα στο τηλέφωνο σε σημείο που η... Εύα η σύζυγος του "αντί" να υποψιάζεται ότι πίσω από τον αριθμό "Παπαγεωργόπουλος" υπάρχει κάποια... "άλλη" (!).

Αν ακούσει τις σπόντες που πετάει ο ένας για τον άλλο όταν βρίσκονται σε παρέες έξω θα νομίσει ότι είναι ίδιες με αυτές της Παπαρήγα με την Μέρκελ.

Έτσι και (λέμε, υποθετικό είναι) φύγει ο Πλεξίδας από τον ΑΟΤ, βλέπω τον πραγματικά "αγανακτισμένο" Παπαγεωργόπουλο να στήνει σκηνή και να κάνει απεργία πείνας στην πλατεία μαζί με τους άλλους "αγανακτισμένους" της πολιτικής.

Μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούν. Μιλάμε για σχέση ερωτική που μέρα με την ημέρα εξελίσεται σε σχέση πάθους...



Για να σας δώσω ένα δείγμα τελευταία, ο "αντί" μιλώντας σε άλλον "αντίπαλο" στον Χριστόφορο του Ράδιο Πρωϊνός έπλεξε το εγκώμιο του Φλού για την ανάδειξη του θέματος της καταστροφής του χλοοτάπητα εξ αιτίας της αμέλειας της δημοτικής αρχής και αμέσως μετά λέει: "Είδες, εγώ τα καλά τα λέω, αλλά όταν μου κάνετε πόλεμο είμαι αναγκασμένος να το καταγγέλω" !!!









Γι αυτό Γιώργο "πνίξε" την "αγανάκτιση" αγόρι μου με κανα ουίσκι παρέα με τον πρόεδρο στο central και άσε τα... δακρύβρεκτα σχόλια.


Σ.Σ.

Α, και κάτι ακόμα.


Μην "κάνετε" ότι τσακώνεστε την Παρασκευή στη συνέλευση στο Δημαρχείο (όταν θα... παραδώσει την ομάδα, δεν θα σας πιστέψει κανείς...



Για το fatsimare



Η νέα ομάδα ΔΗ.ΑΣ.
(Δημοσιογραφική Αστυνομία)

Ομάδα Ελέγχου Άμεσης επέμβασης και υπεράσπισης θυμάτων ΜΜΕ












Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου