Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Σε εξέλιξη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ΠΠΑ – ΠΓΚ που διεξάγεται στα Τρίκαλα

ΤRIKALA WEB MAGAZINE
http://www.fatsimare.gr/
- Αποθέωση για τις  Τρικαλινές αθλήτριες Ευφροσύνη Πούλιου και Φωτεινή Αργύρη, χρυσό και χάλκινο στον ακοντισμό
- Οι αγώνες ολοκληρώνονται σήμερα








ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ

Σημαντικές διακρίσεις για δύο Τρικαλινά κορίτσια στο άθλημα του ακοντισμού στο πλαίσιο των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στίβου Παίδων-Παγκορασίδων στα Τρίκαλα.

Ευφροσύνη Πούλιου και Φωτεινή Αργύρη, χρυσό και χάλκινο στον ακοντισμό
Την απονομή έκανε η κ. Ελένη Αργυροπούλου Περ. Σύμβουλος. Δεξιά στη φωτογραφία ο κ. Δημ. Χαχάμης Πρ. του Γυμναστικού Συλλόγου Τρικάλων
Το «αύριο» του στίβου ξεδίπλωσε το ταλέντο του στα αγωνίσματα του στίβου στο Δημοτικό στάδιο Τρικάλων κερδίζοντας το χειροκρότημα των λιγοστών φιλάθλων που βρέθηκαν σήμερα στις κερκίδες.


Από το πρωί αγόρια και κορίτσια έδιναν το καλύτερο εαυτό τους με στόχο να κατακτήσουν μετάλλια ώστε να κάνουν υπερήφανους τους προπονητές τους και τις οικογένειες τους.

Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε και η επίσημη τελετή εγκαινίων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στίβου Παίδων-Παγκορασίδων με την παρουσία του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας Ευθύμη Ρεντζιά.




ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ


Οι διακρίσεις για των Τρικαλινό αθλητισμό ήρθαν  από τα κορίτσια του ΓΑΣ Τρικάλων «Ο ΖΕΥΣ» στο άθλημα του ακοντισμού Παγκορασίδων Α .

Συγκεκριμένα η αθλήτρια Ευφροσύνη Πούλιου με επίδοση 41.80 που πέτυχε στην τέταρτη προσπάθεια της κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο ενώ το χάλκινο μετάλλιο πήρε η αθλήτρια Φωτεινή Αργύρη με επίδοση 36.74 που πέτυχε στην τελευταία της προσπάθεια.

Για την ιστορία την δεύτερη θέση στο ίδιο αγώνισμα κατέκτησε η αθλήτρια του ΑΣ Δοξάτου Δράμας, Αθανασία Μαλλελίδου με επίδοση 37.50.

Στα αξιοσημείωτα της πρώτης μέρας των αγώνων είναι ότι βρέθηκε πορτοφόλι με πολλά χρήματα και κάρτες όπου και παραδόθηκε στην Οργανωτική Επιτροπή.

Δεν έλειψαν και τα παράπονα συγγενών των αθλητών για τον λόγο ότι δεν άναψαν οι προβολείς του σταδίου με αποτέλεσμα τα τελευταία αγωνίσματα και οι βραβεύσεις των αθλητών να πραγματοποιούνται στο ημίφως.



ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ



ΕΚΤΕΝΕΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΥΡΙΟ
ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1500 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ




ΤRIKALA WEB MAGAZINE
http://www.fatsimare.gr/




Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο:

  1. ποτε περιπου θα ανεβουν οι φωτογραφιες απο το πανελληνιο ππα πγκ α' ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή