Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Ωρα έργων στην Τρικάλων – Λάρισας


Θα περιμένουμε τουλάχιστον ενάμισι χρόνο ακόμη, μέχρι να δούμε δύο τμήματα του δρόμου Τρικάλων - Λάρισας να είναι ολοκληρωμένα, ενώ το τρίτο μάλλον θα καθυστερήσει λίγο περισσότερο.






Το μείζον έργο για τον νομό, μετά και τα δυσάρεστα συμβάντα των δυστυχημάτων και τους συνεχείς κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί, βαίνει προς ολοκλήρωση. Αφού ο τέως περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Φ. Γκούπας, έφυγε και δεν έκανε τίποτε για τις έκπτωτες εργολαβίες, όλο το βάρος έπεσε στην κ. Π. Γερακούδη.

Η οποία, προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνταν για να μη θρηνήσουμε κι άλλα θύματα. Φυσικά, καμία ενέργεια δεν είναι αρκετή, μπροστά στις ανθρώπινες ζωές. Και γι’ αυτόν τον λόγο, καλύτερα που η ίδια δεν προέβη σε κάποια πανηγυρικού τύπου δήλωση για το έργο.

Αντιθέτως, ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός δήλωσε ότι το συγκεκριμένο έργο είναι «έργο ζωής», αλλά δεν φαίνεται να ήταν ο κύριος «υπεύθυνος» για την προώθηση πολλών και δύσκολων διαδικασιών. Τους πολίτες, πάντως, δεν τους ενδιαφέρει καθόλου ποιος ολοκληρώνει το έργο. Είναι υποχρέωση της πολιτείας η παροχή δρόμων που θα πληρούν κάθε ασφαλή προδιαγραφή και στους οποίους δεν θα φοβόμαστε να κινούμαστε.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου