Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Έπεσε η αυλαία του 7th Rocking Under The Rocks Motorbike Festival


Με τα "Κόκκινα Χαλιά" έπεσε η αυλαία του 7th Rocking Under The Rocks Motorbike Festival που πραγματοποιείται στην Καλαμπάκα εδώ και εφτά χρόνια.




Η 3η ημέρα του Φεστιβάλ έγινε στο ανοιχτό θέατρο Καλαμπάκας και ήταν εξ αναβολής μιας και την κανονική ημέρα πραγματοποίησης του οι καιρικές συνθήκες δεν το επέτρεψαν. Η 3η ημέρα ξεκίνησε με τους ANIMUS οι οποίοι παρά το μικρό πρόβλημα που παρουσιάστηκε με το ρεύμα κατάφεραν και ολοκληρωσαν την εμφάνισή τους.

Ακολούθησαν οι πολλά υποσχόμενοι DOGTALE, οι BLACK LEGS και οι ROCK LACE. Τελευταίοι εμφανίστηκαν τα "Κόκκινα Χαλιά" που τραγούδησαν παλιές και καινούργιες διασκευασμένες επιτυχίες Ελλήνων και Ξένων καλλιτεχνών. Επίσης και δικά τους τραγούδια που έχουν γίνει επιτυχίες.

Την παρουσίαση των συγκροτημάτων ανέλαβε η Μαριάννα Ρίζου με τον Σωτήρη αντί της Τζέην Σαμπανίκου και μπορούμε να πούμε ότι τα πήγαν περίφημα.

Ακόμα ένα rock festival πέρασε στην ιστορία. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά και τους χρόνου θα μιλάμε για το 8ο Rock Festival με πολλές συμμετοχές και την ανάλογη επιτυχία των προηγουμένων.

kalampakacity.gr



Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο:

  1. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΡΟΚ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ ΕΤΣΙ;;;ΩΧ ΠΑΝΓΙΑ ΜΟΥ!!!ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΜΟΥΤΖΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή