Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Με αφορμή την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας...


Με αφορμή την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας ο Πρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ.  Ανδρέας Παπαμιμίκος προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:




«Η Ελλάδα γιορτάζει 36 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα. Η μνήμη όλων γυρνά πίσω τιμώντας ανθρώπους και πράξεις που συνέβαλαν τα μέγιστα στον αντιδικτατορικό Αγώνα στέλνοντας το μήνυμα στους πολίτες του κόσμου, πως η χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία θα συνεχίσει να ζει και να δρα με βάση τις αρχές και τις αξίες της.

    Είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε καιρούς δύσκολους όπως η εποχή μας, να ρίχνουμε ειλικρινείς ματιές στο παρελθόν προσπαθώντας να παραδειγματιστούμε και να ενδυναμώσουμε τους θεσμούς σε πείσμα όλων εκείνων που προσπαθούν να τους οδηγήσουν στην απαξίωση.

    Η 24η Ιουλίου όμως αποτελεί ταυτόχρονα και μια ημέρα ελπίδας για τον Ελληνισμό. Ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής αναλαμβάνοντας την διακυβέρνηση της χώρας κατάφερε να δώσει ξανά όραμα στους Έλληνες πολίτες σε μια δύσκολη περίοδο και παράλληλα πέτυχε με το όραμα του να συνεχίζει να εμπνέει εμάς τους νέους ανθρώπους αρκετές δεκαετίες μετά. Οι αρχές της εθνικής υπευθυνότητας και της κοινωνικής αλληλεγγύης συνεχίζουν να αποτελούν και σήμερα πυξίδα των πολιτικών μας προβληματισμών δείχνοντας μας το δρόμο για την Ελλάδα της ανάπτυξης και της προοπτικής.

    Οι Έλληνες νέοι θα συνεχίσουν να υπηρετούν με ανιδιοτέλεια το όραμα του Εθνάρχη τιμώντας όλους εκείνους τους αφανείς ήρωες που έδωσαν τη μάχη προκειμένου να μπορούμε σήμερα να ‘συλλογιόμαστε ελεύθερα’. Είναι ιστορική μας ευθύνη να κρατήσουμε την ελπίδα ζωντανή για ένα καλύτερο μέλλον που μας αξίζει».

Από το Γραφείο Τύπου της ΟΝΝΕΔ




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου