Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Τα νέα από την γειτονική Καρδίτσα


Ακόμα να ξημερώσει στην Αναγέννηση...
"ΚΑΝΑΡΙΑ":Καλύτερα τελευταίοι ...αλλά με αξιοπρέπεια !
Απίστευτο δυστύχημα με θύτη 40χρονο Καρδιτσιώτη
Τρία νέα πρόσωπα στην Α.Ε. Μουζακίου






Νεκρός σε τροχαίο ο 47χρονος πρόεδρος της Πορτής


Νεκρός σε τροχαίο ο 47χρονος πρόεδρος της ΠορτήςΤροχαίο δυστύχημα το Σάββατο 24 Ιουλίου 2010 "έκοψε" το νήμα της ζωής για τον 47χρονο πρόεδρο της Πορτής Καρδίτσας.

Το ατυχές περιστατικό έγινε περί ώρα 11.15, στο Δ.Δ. Κρυοπηγής του Δήμου Μουζακίου Καρδίτσας, όπου το φορτηγό Ι.Χ. αυτοκίνητο, οδηγούμενο από 47χρονο Κωνσταντίνο Σπύρου κάτοικο στη ζωή Κρυοπηγής, εκτράπηκε δεξιά της πορείας του και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Ο Κωνσταντίνος Σπύρου ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός ανήλικου τέκνου.


Ακόμα να ξημερώσει στην Αναγέννηση...


Αναγέννηση ΚαρδίτσαςΣε νέο σήριαλ έχει μετατραπεί η αγοροπωλησία της Αναγέννησης Καρδίτσας από το νυν μεγαλομέτοχο Κο Κωτούλα στους νέους επενδυτές στους οποίους ηγείται ο Κος Τσιτάρης.

Ωστόσο η πόλη έχει χωριστεί στα δύο, αφού διαχέονται στην ατμόσφαιρα διάφορες φήμες για τους συνεργάτες του Κου Τσιτάρη που δεν έχουν καθόλου ωραίο όνομα στην "ποδοσφαιρική πιάτσα".





ΛΕ.Φ.Α.Κ.: Καλύτερα τελευταίοι ...αλλά με αξιοπρέπεια !


Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων ΛΕ.Φ.Α.Κ. 1904 "ΚΑΝΑΡΙΑ" με την οποία καυτηριάζει τα τεκτενόμενα που συμβαίνουν στην αγοροπωλησία της ομάδας της Αναγέννησης, στέλνοντας παράλληλα σαφές μήνυμα στην Διοικούσα Επιτροπή να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.






Απίστευτο δυστύχημα με θύτη 40χρονο Καρδιτσιώτη


Είναι ο υπεύθυνος ενός δυστυχήματος που συγκλόνισε την Ελλάδα τα ξημερώματα Παρασκευής 23 Ιουλίου 2010.

Το μηχάνημα έργων που καθάριζε την παραλία του Δήμου Αλίμου, και οδηγούσε ο ατυχής συμπατριώτης μας, πάτησε και σκότωσε κοπέλα 29 ετών και τραυμάτισε τον 28χρονο φίλο της, οι οποίοι είχαν βρει καταφύγιο στην αμμουδιά για να κοιμηθούν, αφού δεν είχαν πού αλλού να μείνουν.


Τρία νέα πρόσωπα στην Α.Ε. Μουζακίου


Α.Ε. ΜουζακίουΤην Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010 ξεκινά η νέα προσπάθεια της ομάδας της Α.Ε. Μουζακίου για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.






Φωτιά σε πέτρινη κατοικία στην Καρδίτσα



Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ του Σαββάτου 23 Ιουλίου 2010 σε πέτρινη κατοικία στην Καρδίτσα.





karditsalive.net










Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου