Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Η Αθηνά Πέτσα στην Νομαρχία Τρικάλων για εθιμοτυπική επίσκεψη


Ως εθιμοτυπική αλλά και συνάντηση εργασίας χαρακτηρίστηκε η σημερινή συνάντηση του Νομάρχη Τρικάλων Ηλία Βλαχογιάννη με την Διοικητή του νοσοκομείου Τρικάλων Αθηνά Πέτσα.



     

Στην συνάντηση όπου παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Ταμήλος και Αντινομάρχες, συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν στη λειτουργία του Νοσοκομείου, τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στο ΕΣΥ με έλλειψη προσωπικού και υστέρηση χρηματοδότησης και πως θα μπορέσει το νοσηλευτικό Ίδρυμα,  να εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τους πολίτες.

 «Η Διοικητής του Νοσοκομείου είναι ικανότατη, παράγει σημαντικό έργο και προφανώς με όλες μας τις δυνάμεις θα την στηρίξουμε, έτσι ώστε η λειτουργία του Νοσοκομείου να είναι η καλύτερη δυνατή. Έχουμε ένα Νοσοκομείο κόσμημα το οποίο πρέπει να γίνει το καλύτερο δυνατό, έτσι ώστε οι πολίτες να μένουν ευχαριστημένοι από πλευράς λειτουργικότητας. Είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο, αλλά πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και η τακτική συνεργασία που έχουμε βοηθά προς αυτή την κατεύθυνση», ανέφερε μετά την συνάντηση ο κ. Βλαχογιάννης.

Από την πλευρά της η κ. Πέτσα ανέφερε πως «Ήταν υποχρέωσή μου να επισκεφτώ το Νομάρχη και λόγω της ονομαστικής του εορτής, αλλά και για να του θέσω κάποια ζητήματα που αφορούν το Νοσοκομείο. Ο κ. Νομάρχης έδειξε όλη την καλή διάθεση να συνεργαστούμε και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για ένα καλύτερο νοσοκομείο».




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου