Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Συνέβησαν στα Τρίκαλα...

-1η Γιορτή χοιρινού στη Φιλύρα
-Ισοπέδωσε καλλιέργειες το μπουρίνι  στον Δήμο Βασιλικής
-Ορκωτοί λογιστές  στο νοσοκομείο
-Σύλληψη 28χρονου Καλαμπακιώτη για κατοχή χασίς
-Το μπουρίνι κατέστρεψε Τρικαλινή αντιπροσωπεία αυτοκινήτων





"Χαλάνε" οι διακοπές πολλών Τρικαλινών λόγω απεργίας


Τελικά οι ελάχιστοι Τρικαλινοί που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν διακοπές, θα πρέπει να το ξανασκεφτούν, καθώς είναι

Εξαιρετικά αμφίβολο να βρουν βενζίνη για την μετακίνησή τους αν συνεχιστεί η απεργία.


       

Ισοπέδωσε καλλιέργειες το μπουρίνι  στον Δήμο Βασιλικής

Σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα η χαλαζόπτωση, ισοπέδωσε καλλιέργειες με βαμβάκι, καλαμπόκι και καπνά

Η καταστροφή είναι ολοκληρωτική σε όλο τον άξονα από Βασιλική μέχρι Καλαμπάκα με τα Δημοτικά Διαμερίσματα Βασιλικής, Περιστέρας και Αγίων Θεοδώρων να έχουν τεράστιες και ανυπολόγιστες ζημιές.

Ήδη ο Δήμαρχος επικεφαλής κλιμακίου του Δήμου, ξεκίνησε μια πρώτη επί τόπου καταγραφή των ζημιών που δημιουργούν απόγνωση στους καλλιεργητές της περιοχής…


Ορκωτοί λογιστές και στο νοσοκομείο Τρικάλων

Ορκωτοί ελεγκτές αναμένεται να τοποθετηθούν άμεσα σε όλα τα νοσοκομεία, απόφαση που πάρθηκε μετά την συνάντηση του Υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου με το κλιμάκιο της τρόικας.

Εκτός από την πορεία των βασικών δημοσιονομικών μεγεθών, επί τάπητος τέθηκαν μεταξύ άλλων και οι δαπάνες των νοσοκομείων και των ασφαλιστικών ταμείων.



1η Γιορτή χοιρινού στη Φιλύρα


Απόλυτη ικανοποίηση, επικρατεί στους διοργανωτές της 1ης Γιορτής χοιρινού που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ στο γήπεδο Φιλύρας.


Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του δραστήριου Εκπολιτιστικού Συλλόγου και κατέκλυσε κάθε γωνιά του γηπέδου για να απολαύσουν ντόπιο χοιρινό κρέας σε «κλέφτικο», μπριζόλες, λουκάνικα και σουβλάκια και φυσικά να χορέψουν μέχρι… τελικής πτώσεως με τους ήχους της δημοτικής ορχήστρας του Γιώργου Κολτσίδα.

       
Σύλληψη 28χρονου Καλαμπακιώτη για κατοχή χασίς


Ο 28χρονος κατείχε 66 γραμμάρια κάνναβης αποξηραμένη σε φούντα και με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρους του οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Τρικάλων για τα περαιτέρω ενώ η ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας  κατασχέθηκε.



       




Τραυματισμός 57χρονου Τρικαλινού σε τροχαίο ατύχημα


Ο 57χρονος, οδηγούσε μοτοποδήλατο, που συγκρούστηκε με ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονος Τρικαλινός.

Στο νοσοκομείο Τρικάλων νοσηλεύεται 57χρονος Τρικαλινός , μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε σήμερα στις 3.15 το μεσημέρι στην οδό Κολοκοτρώνη.

Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου αυτού ατυχήματος, διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Τρικάλων.


       
Κλοπή κυψελών μελισσών στον Δήμο Φαλώρειας



Προανάκριση για την εξιχνίαση της κλοπής, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Τρικάλων

Το χρονικό διάστημα από 18 έως; 24 Ιουλίου, φέρεται να έδρασαν άγνωστοι σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Φαλώρειας και να έκλεψαν από Δημοτική έκταση 18 κυψέλες μελισσών.


       


Οικονομικό πλήγμα από το μπουρίνι σε Τρικαλινή αντιπροσωπεία αυτοκινήτων



Τεράστια οικονομική ζημιά δεκάδων χιλιάδων ευρώ, υπέστη η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων του Σωτήρη Σιώκη επί της οδού Καλαμπάκας από το σημερινό μπουρίνι.

Τα αυτοκίνητα που βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης, καταπλακώθηκαν από την πτώση σκέπαστρου, το οποίο έσπασε και βιτρίνα της έκθεσης με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει η επιχείρηση, ενώ από τα τζάμια που έσπασαν κινδύνεψαν εργαζόμενοι και πελάτες, ενώ ο αέρας σκορπούσε αντικείμενα στην οδό Τρικάλων –Καλαμπάκας, απειλώντας την ακεραιότητα διερχόμενων οδηγών…



Διέκοψαν την απεργία πείνας αρκετοί κρατούμενοι των Φυλακών στα Τρίκαλα


Σταμάτησαν την απεργία πείνας, μερικοί από τους κρατούμενους των φυλακών Τρικάλων της Δ1 Πτέρυγας του Σωφρονιστικού καταστήματος και οι οποίοι είχαν ξεκινήσει την απεργία πείνας στις 19 Ιουλίου σε ένδειξη αλληλεγγύης στους Πόλα Ρούπα και απεργό πείνας από 15 Ιουλίου Νίκο Μαζιώτη.



trikalanews.gr



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου